MILAN MARIĆ SMRŠAO 24 KILA ZBOG TOMINE ULOGE: Nije imao sreće sa DIJETAMA, ali ga je 1 STVAR ISTOPILA kao LIZALICU
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Film TOMA

MORATE ZNATI

MILAN MARIĆ SMRŠAO 24 KILA ZBOG TOMINE ULOGE: Nije imao sreće sa DIJETAMA, ali ga je 1 STVAR ISTOPILA kao LIZALICU

Na ovaj način je Milan Marić smršao 24 kila za čuvenu ulogu Tome Zdravkovića

Objavljeno:

Nije retkost da svetski poznati glumci zbog neke uloge smršaju do neprepoznatljivosti! Na taj podvig odlučio se i Milan Marić.

Sve pripadnice lepšeg pola potvrdiće da je Milan jedan od atraktivnijih i privlačnijih neženja u našoj zemlji. Sve će se složiti da je jednako privlačan bio i pre nego što je smršao 24 kilograma!

Milan Marić
foto: Printscreen/Instagram/eugensmesni

Glumac je 2018. godine predstavio film "Dovlatov", u kom je igrao čuvenog sovjetskog pisca Sergeja Dovlatova, a mediji su svojevremeno pisali da je za ovu rolu morao da se ugoji čak 30 kilograma. Odmah potom, prešao je na pripremu filma oTomi Zdravkoviću, zbog čega je morao da sa 103 kilograma smrša na 79.

— Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavii odnosu ka svom telu. To nije telo na koje si ti navikao. Osećaš, kao da si u tuđem telu, treba ti period adaptacije. Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe — rekao je svojevremeno za Blic Marić.

Toma, Film Toma
foto: Printscreen / Youtube / Film Toma

Kako je objasnio, nakon što je pokušao više načina ishrane za mršavljenje i nije uspeo, on je jednostavno prepolovio obroke. — Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam. Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio,a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar — prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate — objasnio je glumac.

Rezultat znamo: "Toma" je jedan od najuspešnijih filmova u istoriji srpske i jugoslovenske kinematografije, a Milan Marić je oduševio i one koji su bili skeptični kad su čuli da će baš on oživeti lik Tome Zdravkovića u ovom ostvarenju.

Bonus video: MILAN MARIĆ POBEDIO KORONU: Glumac stigao u Niš i dobio najveći APLAUZ!

01:22

MILAN MARIĆ POBEDIO KORONU: Glumac stigao u Niš i dobio najveći APLAUZ!

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.