U OVOJ BURŽUJSKOJ KUĆERINI OD POLA MILONA EVRA ŽIVI ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Njeno OGLEDALO iznosi kao VAŠA CELA PLATA
Aleksandra Prijović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

luksuz

U OVOJ BURŽUJSKOJ KUĆERINI OD POLA MILONA EVRA ŽIVI ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Njeno OGLEDALO iznosi kao VAŠA CELA PLATA

Evo kako izgleda luksuzna vila Aleksandre Prijović

Objavljeno:

Porodični dom Živojinovići su pazarili za oko pola miliona evra neposredno pre nego što su dobili naslednika, a svoju oazu mira su naknadno renovirali i uredili po svom ukusu.

Aleksandrina i Filipova kuća u blizini je vile Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a kada je u pitanju unutrašnjost vodili su računa o najsitnijim detaljima i finesama, s obzirom na to da je sređivanje trajalo i u periodu kada se pevačica porodila.

Unutrašnjost porodičnog doma je u nežnim tonovima, a svaki detalj je poseban na svoj način i idealno se uklapa uz ostatak prostorije.

Jedan od najdražih kutaka kući, kako izgleda, Aleksandri je prostorija u kojoj ima ogromno ogledalo ispred kog se često fotografiše kada je tip-top sređena pred nastup ili izlazak. Ona se smesti na dva bela tepiha, zauzme pozu i pokaže zanosnu figuru.

Aleksandra Prijović
foto: printscreen/instagram/aleksandraprijovic

Definitivno poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem, a pored Aleksandre i Filipa, i mali Aleksandar uživa u ovo kutku.

Aleksandra Prijović
foto: printscreen/instagram/aleksandraprijovic

Pevačica voli da se opušta na velikoj terasi ko koja je okrenuta ka dvorištu i odakle se odakle se prostire prelep pogled, a jednom prilikom uslikali smo je uslikali dok je pričala na telefon i pila kafu na terasi.

Kad je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne može videti, pa porodica ima privatnost dok sa naslednikom, porodicom, ali i prijateljima uživa.

00:49

Aleksandra Prijović peva

(Espreso/Bilc/Milica Štulović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.