JUTJUBER HTEO DA ZAUSTAVI STARENJE PA JE URADIO OVO: Posle 75 DANA se desio PRAVI ŠOK, sad izgleda 4 GODINE MLAĐE
Jutjuber se podmladio za 4 godine, Foto: Prinstcreen/Youtube/Project Andrew

TRANSFORMACIJA

JUTJUBER HTEO DA ZAUSTAVI STARENJE PA JE URADIO OVO: Posle 75 DANA se desio PRAVI ŠOK, sad izgleda 4 GODINE MLAĐE

Nakon 75 dana on je istakao da je njegova biološka starost bila 19, 2 godine, a zapravo ima 23, 7 godina.

Objavljeno: 07:33h

Tehnološki mogul i milioner Brajan Džonson proslavio se zahvaljujući svom specifičnom stilu života i nastojanjima da pronađe recept za večnu mladost. On troši čak dva miliona dolara godišnje kako bi zaustavio starenje i podmladio se, a nedavno je 23-godišnji Jutjuber Endrju Bojd rešio da jedno vreme prati stil Brajanovog života kako bi proverio efekte koje ovaj režim daje. I rezultati su prilično šokantni!

Endrju je tačno 75 dana praktikovao intezivan plan ishrane i vežbanja slavnog milijardera u želji da vidi da li će se njegov organizam zaista preporoditi.

Podsetimo, 46-godišnji Džonson ulaže ogromnu količinu novca, ali i veliki trud kako bi uspeo u nameri da preokrene proces starenja. On ima strog režim ishrane koji podrazumeva 2.250 kalorija dnevno koje unosi u periodu od šest sati tokom dana, a uz to uzima i 111 suplemenata dnevno, te vežba najmanje sat vremena svakog dana. On ima i striktnu rutinu odlaska na spavanje, podvrgava se transfuzijama "mlađe" krvi i svakodnevnim zdravstvenim testovima. Krajnji cilj mu je da ima organizam i telo 18-godišnjaka!

Inspirisan ovim režimom u svoju avanturu se upustio i mladi Jutjuber, a plan je pokušao da isprati što je moguće vernije, a da pritom ipak bude prilagođen prosečnoj osobi. Ovaj 23-godišnjak iz Tenesija proveo je oko dva i po meseca prateći striktan program, a rezultate je na kraju podelio na svom Jutjub kanalu.

A
foto: Prinstcreen/Youtube/Project Andrew

On je nedeljno trošio oko 112 dolara na hranu i suplemente, a obroke je planirao i pripremao koristeći recepte sa Brajanove veb stranie. Ističe da je provodio tri do četiri sata nedeljno pripremajući ove obroke. Dan je počinjao sa "zelenim divom", šejkom od vode, alge hlorela u prahu, kreatina, kolagenskih peptida, kakao flavanola i cejlonskog cimeta. Nakon toga jeo je "super vege" obrok, odnosno mik ogromne količine brokolija, karfiola, pečuraka, đumbira, belog luka i crnog sočiva.

Za užinu je jeo takozvani "puding" od orašastih plodova, odnosno mešavinu orašastih plodova prelivenu izblendiranim svežim jagodama, a dan bi završio činijim pečenog batata, leblebija i avokada.

Endrju je takođe vežbao po sat i po vremena na dan, spavao je od 21.00 uveče do 5.15 narednog jutra.

A
foto: Prinstcreen/Youtube/Project Andrew

Nakon 75 dana on je istakao da je njegova biološka starost bila 19, 2 godine, a zapravo ima 23, 7 godina. Međutim, on je istakao da biološka starost može da se drastično promeno u zavisnosti od okolnosti - na primer ako pojedete krofnu umesto jabuke.

Bojd je za ovaj vremenski period izgubio oko 12 kilograma, u proseku gubeći oko 2, 8 kilograma nedeljno, a procenat njegove telesne masti pao je sa 19 na 13, 9 procenata. Njegova varijabilnost otkucaja srca se poboljšala, postigavši nižu stopu mirovanja, a uspeo je i da stabilizuje nivo šećera u krvi i kvalitet spavanja mu je dosegao nivo od 95 odsto.

On je dodao da su se njegova mentalna jasnoća i koncentracija brzo popravili i da je bio zadovoljan time koliko se dobro osećao sve vreme. Takođe je priznao, da je, uprkos odličnim rezultatima, davanje prioriteta svom zdravlju na nivou na kome to radi Brajan Džonson izuzetno teško.

00:52

REVOLUCIONARNO OTKRIĆE KINEZA! Pronašli lek protiv STARENJA? Dokazano PRODUŽAVA ŽIVOT za 25 posto! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.