AMERIKANCI OTKRILI KOJIM LJUDIMA SE SPREMA PAKAO ZA 4 DANA: Nema šta ih neće SNAĆI, moraju se ČUVATI više nego ikad
Pomračenje sunca, Foto: EPA-EFE/ EPA/ERIK S. LESSER

paŽnja

AMERIKANCI OTKRILI KOJIM LJUDIMA SE SPREMA PAKAO ZA 4 DANA: Nema šta ih neće SNAĆI, moraju se ČUVATI više nego ikad

Pomračenje Sunca u Vagi desiće se 14. oktobra. Mars ulazi u Škorpiju i čini da se osećamo loše, a ovo su tri znaka Zodijaka na koja će ova prevrtljiva nedelja najviše uticati.

Objavljeno:

Za 4 dana nam stiže pomračenje Sunca u Vagi.

Za neke znakove ta nedelja će biti prevtrljivija nego ikad i potrebno je da se čuvaju.

Evo ko su:

Ovan

U redu, morate se nositi sa još jednom teškom nedeljom. Nije to ništa na šta niste navikli, iako bi vam dobro došla pauza. Ono što je dobro je to što je sve što ste pretrpeli konačno dostiglo vrhunac. Nemate gde drugo. Vaša transformacija počinje kada Pluton ide direktno, a ovaj tranzit ćete osetiti veoma intenzivno kao da vam je velika težina skinuta sa grudi.

Dok niste „tamo“, manje se plašite onoga što budućnost može doneti nego prošle nedelje. Osećate se kao da ste prošli kroz ceđenje i da ste živeli da ispričate ... a reći ćete nešto u čemu ćete se baviti u narednim mesecima. Sposobni ste da obradite svoj bol kroz kreativne radnje.

Devica

U ovom trenutku, spremni ste za završetak ove godine, jer osećate da ste platili cenu za sve što ste dugovali i da ste zbog svega toga napušteni. Ono što je dobro je to što ova nedelja uvodi Pluton direktno i to vas nekako vraća na pravi put. Da, vratili ste se na pravi put sa svime čega se plašite da uradite, ali barem niste uvučeni u nešto u čemu ne želite da učestvujete.

To je samo nedelja u kojoj shvatate da je status kvo, uz svu svoju svakodnevnu dosadu, bolji od tragične depresije ili ideje da ste samo apatični. Osećate znake života koji se vraćaju u vaš ljubavni život. Iako to još nije parada ljubavi i naklonosti, osećate da će sve to na duge staze uspeti, i hoće, Devica. Previše ste radili da biste se nečega odrekli. Držite se i težite uspehu.

Škorpija

Upravo ćete proći kroz nešto što biste mogli nazvati samo rezultatima svojih napora. Ova nedelja je teška jer ste tražili mnogo. Ulažete toliko intenziteta i truda da je skoro teško videti toliko energije koja se manifestuje na način na koji će se videti.

Šokirani ste ovom nedeljom i njenim neverovatnim transformativnim moćima. Ona vam daje predstavu o tome koliko ste moćni kao ljudsko biće. Ovo je vaš element, Škorpija. Pritisak je prisutan i... sviđa vam se, prenosi "Yourtango.com".

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

(Espreso/Yourtango)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.