Nije brijala noge godinu dana! Za neke je BLJAK, a za neke totalno COOL! (FOTO)
Foto: print screen instagram / i_am_morgie

Šta vi mislite?

Nije brijala noge godinu dana! Za neke je BLJAK, a za neke totalno COOL! (FOTO)

‚‚ Ne pokušavam da čovečanstvo odvratim od brijanja nogu ili pazuha, samo hoću da inspirišem druge da rade ono što im najviše prija..."
Objavljeno: 15:16h

Šta vaš omiljeni cvet govori o vama i vašem ljubavnom životu? (FOTO)

Fitnes blogerka Morgan Mikenas je verovatno uštedela čitavo bogatstvo na brijačima. A verovatno ima i mnogo više slobdnog vremena od većine žena. Promovišući prirodnu lepotu, Morgan je odlučila da ne uklanja dlačice sa tela i to čitavog tela.

- Ne pokušavam da čovečanstvo odvratim od brijanja nogu ili pazuha, samo hoću da inspirišem druge da rade ono što im najviše prija i kako se najviše osećaju udobno. - rekla Morgan Mikenas.

Postoji mnogo razloga zašto je ona odlučila da se više ne brije, jedan od njih je i zbog ruganja zbog dlakavih nogu u teretani, kada je bila tinejdžerka.

Morgan je odlučila da prigrli svoju prirodnu lepotu, umesto da sledi ono što društvo očekuje od nje, a još je rekla i da se njenom dečku to dopada i da je za njega ona svakako lepa, bila obrijana ili ne.

- Ne želim da se iko stidi zbog svog izgleda, i mislim da nije fer da ljudi miskle da uvek moraju da prate društvene norme. Trebalo bi da izgledaju onako kako njih čini srećnim.- kaže Morgan Mikenas.

Brijanje nogu i pazuha zahteva dosta vremena

A post shared by Morgan Mikenas (@i_am_morgie) on

Zato je blogerka Morgan Mikenas odlučila da se ne brije godinu dana

A post shared by Morgan Mikenas (@i_am_morgie) on

- Ne pokušavam da čovečanstvo odvratim od brijanja nogu ili pazuha - kaže Morgan

A post shared by Morgan Mikenas (@i_am_morgie) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.