KOMŠIJA JOJ OSTAVIO PORUKU ZBOG KOJE JE MORALA DA POKUPI SVE STVARI I BEŽI: Selidba je bila jedino REŠENJE
Ilustracija, Foto: printscreen/proselidbe

morate znati

KOMŠIJA JOJ OSTAVIO PORUKU ZBOG KOJE JE MORALA DA POKUPI SVE STVARI I BEŽI: Selidba je bila jedino REŠENJE

Ova devojka je morala da se odseli zbog poruke koju joj je komšija ostavio

Objavljeno:

Jedna od osnovnih stvarikoju gledate kada se useljavate negde jeste kakav je komšiluk. Ova devojka nije imala sreće sa njima!

Naime, Kimi je ostala u šoku kada joj je na vrata zalepljena anonimna poruka od jednog komšije koji se žalio na "peveliku buku" koja dolazi iz njene spavaće sobe. Ona je sa pratiocima na Tik-Toku podelila svoje iskustvo i otkrila je da razmišlja da se preseli. U pismu, naškrabanom na pocepanom komadu papira, pisalo je: "Za ženu koja ima izuzetno glasne or*azme. Iako smo veoma srećni zbog vas, možete li molim vas da zatvorite prozor i razmislite o svojim komšijama?".

Šokirana Kimi je dodala nekoliko reči preko klipa, u kojima je pisalo: "Moram da se preselim. Ovo je objavljeno na moja vrata". Žena je na snimku izgledala zapanjeno, stavljajući ruku na usta dok je otkrivala detalje užasne poruke.

Viralni video, koji je prikupio hiljade lajkova, izazvao je veliku pometnju,a jedna osoba je napisala: „umirem od smeha“. U međuvremenu, drugi komentator TikTok-a je podelio: „Ja bih to uramio i okačio blizu ulaznih vrata. Moj bivši i ja smo imali komšije koje su aplaudirali i bodrili nas jedne noći. To je bilo zanimljivo“. Može se sa sigurnošću reći da će Kimi neko vreme izbegavati komšije jer se zbog ove poruke osećala veoma posramljeno.

Bonus video: SMIRIVANJE CENA NA TRŽIŠTU NEKRETNINA TEK 2023. GODINE!

01:21

SMIRIVANJE CENA NA TRŽIŠTU NEKRETNINA TEK 2023. GODINE!

(Espreso/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.