DNEVNI HOROSKOP ZA 06. OKTOBAR 2023. GODINE: OVI znaci treba da povedu računa o PORODICI, a evo kome se SMEŠI odmor
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

DANAŠNJI HOROSKOP

DNEVNI HOROSKOP ZA 06. OKTOBAR 2023. GODINE: OVI znaci treba da povedu računa o PORODICI, a evo kome se SMEŠI odmor

Dnevni horoskop za 6, oktobra 2023. godine

Objavljeno:

Pogledajte šta vam zvezde poručuju u dnevnom horoskopu za petak 05.10.2023. godine

Ovan

Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije u vezi poslovne situacije sa inostranstvom. Glavobolja.

Bik

Tokom dana najbolje je da se posvetite sebi i svojim planovima i željama. Odavno sebi niste dali prostora da se pozabavite sobom i svojim emocijama posebno kada je u pitanju ljubavni odnos.

Blizanci

Do kraja nedelje bićete veoma aktivni poslovno ali nećete biti zadovoljni svojim planovima kako se ostvaruju. Posmatrajte malo više druge oko sebe i pokušajte da se prilagodite. Zdravlje je odlično.

Rak

Venera vam aktivira vaše polje poslovne situacije u kojoj ne možete mnogo toga da menjate. Čuvajte se duplih standarda kada su u pitanju odnosi sa prijateljima posebno prijatelji preko poslovne strane.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Lav

Do kraja dana pokušajte da se posvetiti sebi i svojim aspektima zdravlja jer je ovo veoma nezgodan period što se tiče vašeg imuniteta. U narednih nekoliko dana od vas se zahteva da budete racionalniji kada su u pitanju odnosi u kući i u vezi novca.

Devica

Planeta Merkur negativno aspektuje vaše polje komunikacije pa bi bilo dobro da povedete računa o tome kako komunicirate sa ljudima oko vas. Ovo najviše se odnosi na vaš odnos sa partnerom posebno u vezi putovanja koja vam slede.

Vaga

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom sukoba koji je neminovan kada su u pitanju porodični odnosi. Čuvajte se da vas članovi porodice ne opterete svojim problemima naročito što vi nemate veze sa svim tim.

Vaga, Sazvežđe, Horoskop, Zodijak, Zvezde
foto: Profimedia

Škorpija

Petak je idealan dan da se preokrene u stvari u vašu korist posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Osoba u znaku Vodolije vam nije naklonjena ali ćete uspeti da sve dobije drugačiji tok jer ste posebno raspoloženi za komunikaciju.

Strelac

Vaša poslovna situacija je stabilna zahvaljujući ljudima koji se trude da vam budu dobri saradnici. To vas mnogo raduje. Što se tiče odnosa sa partnerom do kraja dana očekuju vas lepe vesti u vezi predstojećeg godišnjeg odmora.

Jarac

Partnerski odnos je veoma problematičan zbog toga što vaš partner ima previše posla. To sve negativno utiče na vaše raspoloženje. Probajte da ga razumete. Zdravlje je odlično.

Vodolija

Vaše emocije su veoma burne i dramatične narednih nekoliko dana zbog negativnog uticaja Marsa u znaku Lava. Probajte da stišate sve ono što nas nervira posebno kada su u pitanju vaši odnosi unutar kuće. Glavobolja.

Ribe

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se određene stvari odvijati. Nemojte dozvoliti članovima porodice da vrše pritisak na vas kada su u pitanju vaši ljubavni odnosi jer najbolje je da sami donesete određene odluke.

BONSU VIDEO:PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.