NA LISTI NAJLEPŠIH ŽENA SVETA NAŠLA SE I OVA SRPKINJA: Svet je obožava, HARA pistama i osvaja NAJVIŠE ocene (FOTO)
Marija Žeželj, Foto: printscreen/instagram/marijazezelj

lepotica

NA LISTI NAJLEPŠIH ŽENA SVETA NAŠLA SE I OVA SRPKINJA: Svet je obožava, HARA pistama i osvaja NAJVIŠE ocene (FOTO)

Nekada devojčica koja je zahvaljujući Jujtub kanalu imala hiljade fanova, danas uspešna manekenka oko koje se otimaju svetski dizajneri

Objavljeno:

Marija Žeželj (23) radi revije za najpoznatije svetske brendove. Njeno ime i prezime je i te kako traženo u modnoj industriji, a ove godine je učestvovala na Nedeljama mode u Njujorku i Milanu.

Marija, koja je visoka 180 centimetara, jedan je od najtraženijih modela sa Balkana. Nakon karijere koju je izgradila na svom Jutjub kanalu, predviđa joj se neverovatno uspešna modna karijera. Do sada je radila za Armani i Dolče i Gabanu, a nekoliko puta se našla na listi najlepših žena sveta.

Već tri decenije unazad, "The Independent Critics" svake godine sastavlja listu sto najlepših lica sveta. Iako je izbor nezavisan jer glasaju i ljudi putem društvenih mreža, ova lista obično mnoge iznenadi. Kriterijumi prema kojima se biraju najlepša lica su, između ostalog, estetika, ali i elegancija, origilanost, strastvenost. Marija je prvi put svoje mesto zauzela 2017. godine.

Podsetimo, u julu ove godine šuškalo se da je srpska manekenka sa stalnom adresom u Sjedinjenim Američkim Državama, navodno više od godinu dana u srećnoj vezi sa sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija, Alisterom Barklijem. Kako se navodilo, manekenka je do naslednika imperije došla preko zajedničke drugarice, a ona je bila ta koja je prva prišla Alisteru.

BONUS VIDEO:SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.