ŽIVI U PRIKOLICI ZA KONJE, A HRANU ČUVA U SENU: Muškarac pokazao kako IZGLEDA DOM GDE BORAVI, ZABEZEKNUĆETE SE
Jutjuber živi u prikolici, Foto: Printscreen/Youtube/Jeff S Hopkins

OBRATITE PAŽNJU

ŽIVI U PRIKOLICI ZA KONJE, A HRANU ČUVA U SENU: Muškarac pokazao kako IZGLEDA DOM GDE BORAVI, ZABEZEKNUĆETE SE

Jutujuber je pokazao šta je sve stalo u njegov skučeni mini prostor

Objavljeno:

U želji da se snađu i obezbede sebi krov nad glavom mnoge muka natera, pa prave improvizovane domove na razne načine. Ipak, ima i onih koji željni avanture i jednostavnog života odluče da eksperimentišu i ono što imaju na raspolaganju pretvore u svoj novi dom.

Na to se odlučio i Džef Hopkins pre gotovo tri godine, pretvorivši kamp prikolicu sa dva konja u putujući mali dom, želeći na taj način da istraži i proputuje zemlju.

U novembru 2020. godine na svom Jutjub kanalu ovaj influenser je pokazao svojim pratiocima impresivne kapacitete za smeštaj za koje bi malo ko pomislio da ih ima. Hopkins deli svoja iskustva sa tih putovanja koja su često planinarenje, kampovanje širom SAD ali i posete mnogim nacionalnim parkovima i prelepim mestima.

Jutujuber je pokazao šta je sve stalo u njegov skučeni mini prostor

- Toliko toga ima da se vidi na ovom svetu. Čak i da ste zaglavljeni na jednom mestu uvek možete da istražite šta je u vašem dvorištu - kaže on.

Hopkins je zajedno sa svojim bratom pretvoro prikolicu za konje u mobilnu kućicu u kojoj se nalazi krevet, kuhinjski deo i polica za knjige. Ovaj ljubitelj avanture je rekao kako je sve to minimalistički, ali da je dovoljno i da je to sve što mu zaista treba. Hranu drži u delu sa senom kako bi ostala sveža, a prostor za skladištenje koristi ne samo kao frižider, već i kao prostor za bicikl, alat i slične stvari.

On je naglasio da je važno imati dobru izolaciju. Prikolica je, kako je rekao, napravljena od tankog metala, što može otežati izolaciju. Međutim, on je koristio stiropor kako sprečio toplotu, hladnoću, prašinu, bube i krhotine.

Kako bi mu tokom noći bilo prijatnije, dodao je dodatnu prostirku za jogu na krevet.

- Znate, prolazite kroz mnogo različitih vremenskih uslova, tako da je važno biti dobro izolovan.- napominje on.

U kućici ima improvizovanu metalnu policu za knjige na koju je prikačio i vešalice koje će pomoći u mnogim situacijama.

Iako u malom skučenom prostoru sve deluje zatrpano i popunjeno, influenser tvrdi kako se na ovom malom mestu nalazi sve što mu je neophodno. Odeću je jutjuber okačio na plafon na vešalice i pokazao da je i moguće napraviti i instant ormar na tom malom mestu. Snimak je sakupio više od 47.000 pregleda, a mnogi su mu priznali kako je ovo dobar način da sebi obezbedi dinamičan i jednostavan život, a da bi mnogi beskućnici bili srećni da imaju bar delić ovoga.

03:56

MARKO JE PREPISAO STAN NA BABA JELISAVETU, ODAKLE NJOJ PARE? Advokat Perović otkriva kako se proverava poreklo imovine

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.