U OKTOBRU OVIM ZNAKOVIMA HOROSKOPA STIŽE DOBAR PRILIV NOVCA: Za njih jesen neće biti siva - kupaće se u PARAMA
Ilustracija, Foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

opariće se

U OKTOBRU OVIM ZNAKOVIMA HOROSKOPA STIŽE DOBAR PRILIV NOVCA: Za njih jesen neće biti siva - kupaće se u PARAMA

Ovi znakovi horoskopa će jesen započeti punih džepova

Objavljeno:

Oktobar mesec i početak jeseni za neke neće biti toliko siv. Astrolozi prognoziraju da će ovi horoskopski znakovi naći dobru utehu u novcu.Evo koji su to znakovi:

Lav

Predstavnici ovog znaka će imati veliku sreću u oktobru, ali samo pod uslovom da trezveno procene situacije. Kupovina, investicije - svemu treba pristupiti sa velikim oprezom. Pre nego što uđete u neke saradnje i projekte, treba pažljivo odmeriti sve rizike. Sreća će biti hirovita, ali planete će Lavovima pružiti obilje prilika za zaradu. Astrolozi savetuju da se odlučite za svoje želje i odredite jasan iznos koji će pokriti njihovo ispunjenje.

Devica

Device će moći da ostvare mnoge snove, uključujući i one poslovne prirode. Da biste to uradili, samo morate biti strpljivi i poboljšati svoje veštine. Visok nivo stručnosti i profesionalnosti postaće glavni razlog uspeha. U ovom periodu moći ćete da zaradite novac i uštedite ga uz malo truda. Astrolozi vam savetuju da pronađete mudru svrhu za svoje finansije: isplativo ih uložite, kupite nešto vredno i neophodno ili uštedite za veliku kupovinu.

Škorpija

Škorpije će ovog oktobra biti uspešne u svakoj transakciji, bilo da se radi o prodaji kuće, kupovini automobila ili novog frižidera. Ako su takve kupovine dugo planirane, ali nije bilo dovoljno sredstava, zvezde će Škorpionima pružiti priliku da ispune svoj plan. Što se karijere tiče, moraće više da rade, a naporan rad će se isplatiti. Šesto čulo će vam predložiti rešenje u izazovnim finansijskim, poslovnim i svakodnevnim situacijama.

Strelac

Mnogo je razloga da verujete da će u oktobru vaš rad i poslovanje početi da se menjaju, a velike su šanse da će promene biti pozitivne prirode, piše Atma. Biće više slobode u radu i mogućnosti za sprovođenje novih ideja koje su u poslednje vreme kočene pod pritiskom spoljašnjih okolnosti. Najvažnije je da ne stvarate sebi prepreke zbog bespotrebnih sumnji. Zahvaljujući smelim odlukama i dalekovidim planovima, vaši prihodi mogu neočekivano da porastu, a rashodi da se smanje.

BONUS VIDEO:NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.