4 tipa koja te vrebaju u svakom klubu! Jednom od njih se svaka žena već smejala ... U facu! (GIF)
Foto: profimedia

Dame, oprez!

4 tipa koja te vrebaju u svakom klubu! Jednom od njih se svaka žena već smejala ... U facu! (GIF)

Startovanje u baru je kao zaveštanje
Objavljeno:

2 magične reči koje će naterati momka da se zauvek zaljubi u tebe! (FOTO) (GIF)

Legenda kaže da u je barovima moguće naići na šarenolik asortiman likova, od pijanica koji su se stopili sa šankom do hipstera koji, pre nego li gucnu piće, zakucaju haštag na Instagramu.

Kako Ed Širan kaže: "The club isn't the best place to find a lover, so the bar is where I go". Zavisi kako posmatraš stvari, Ed.

Startovanje u baru je kao zaveštanje. Dugački šankovi su stvoreni za poglede, slanje pića i "nalaktavanje". Svaka devojka, koja je makar jednom osvanula na slici "Beogradnoću" osetila je na sopstvenoj koži (i nervima) kako startuje tip u baru.

foto: giphy

1. Radar Svaki bar ima must have aksesoar - "radare". Ovakav tip stoji na istom mestu svakog bogovetnog vikenda, odakle može da osmotri svaku suknju koja zaleprša u vazduhu. Oni su poput fikusa - postoje, ne iskaču mnogo iz mase i troše vazduh. I nezanimljivi su.

Ali, ako vas njegovo oko uhvati jednom - taj će vam iskenirati i rožnjaču, mali mozak i polomljeni nokat na domalom prstu na levoj nozi. Nakon sati lobotomije vašeg mozga, prići će i reći: "Ej, ćao, nisam te primetio ovde ranije". Bolje da nisi, ikad.

foto: giphy

2. Svi me znate

On zna celo osoblje, od šankera i konobara do obezbeđenja. Teatralni ulazak, "brt" pozdrav sa svima. To mu je kao ritual protiv uroka. Sve zove po imenu i naručuje "ono moje" piće.

Dešava se da uleti kao ispomoć konobarima pred kraj radnog vremena - kad treba zamajavati drugaricu, dok brat pokazuje pločice u toaletu. Inventar pre nego gost, zna sve sastojke svih koktela i njihove efekte.

Vrlo je moguće da će vam ga neko od osoblja jednostavno "nabaciti". "Šta to piješ? Blue lagoon? Ma daaaaj! Ako ćeš nešto konkretno - barmens sperm je prava stvar". Isuse, daj mi lavlje srce.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.