DALA 50 HILJADA FUNTI NA PLASTIČNE OPERACIJE, A JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Kada je vidite ŠOKIRAĆETE SE (FOTO)
Nel Peralta, Foto: Printscreen/The Sun

AU

DALA 50 HILJADA FUNTI NA PLASTIČNE OPERACIJE, A JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Kada je vidite ŠOKIRAĆETE SE (FOTO)

Devojka je platila 50 hiljada funti plastične operacije, a jedva izvula živu glavu zbog posledica...

Objavljeno:

Instagram model Nel Peralta ispunila je svoje želje. Njeno telo konačno izgleda kako je želela, poput plastične lutke. Taj san ju je koštao oko 50 hiljada funti.

Nel Peralta
foto: Printscreen/The Sun

Nel ima 35 godina, i na njenoj listi estetskih poduhvata su fileri u ustima, fileri na celom licu, zatim botoks, uvećavanje grudi, Brazilsko podizanje (uvećanje) zadnjice kao i liposukcija, i to čak 3 puta.

Manje invazivni zahvati koje je radila su podmlađivanje kože vrata, kriolipoliza, limfna drenaža celog tela i lica.

Još sa 14 godina dadilja ju je upoznala sa korsetom, pa zahvaljujući njoj ima uzan struk. Kako je rasla stremila je većim promenama. Svoju prvu operaciju imala je sa 22 godine. Krenula je sa augmentacijom grudi, i to drasticnom, uprkos upozorenju lekara. Preporuka lekara za prvi put je manje uvećanje pa kasnije korekcija, pogotovo kod mladih žena. Po svemu sudeći, ona nije poslušala savet, i odmah stavila prevelike silikone u grudi.

Kod ponavljanih operacija rizik je duplo veći sto se u njenom slučaju odrazilo prvenstveno na depresiju, s obzirom da su joj se grudi opustile nakon dve godine. Prilikom ponovljenog zahvata došlo je i do infekcije, iz koje se jedva izvukla živa. No, to je nije nateralo da se predomisli i da prestane da ide pod nož.

Trenutno se priprema za 4. rundu liposukcije i BBL (uvećanje zadnjice) ne bi li još više naglasila svoju figuru u obliku peščanog sata, koja je njen, kako kaže, zaštitni znak.

07:48

KAKAV JE FRAJER SADA! RIJALITI UČESNIK NAPRAVIO NEVIĐENU TRANSFORMACIJU! Usudio se na OPASNU operaciju, pa promenio LIČNI OPIS!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.