STAVILA JE SALO U POLNI ORGAN ZBOG TRAUME IZ DETINJSTVA: Ima GRUDI najveće na SVETU, a za sve krivi RODITELJE(FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/ jessy.bunny.official

jezivo

STAVILA JE SALO U POLNI ORGAN ZBOG TRAUME IZ DETINJSTVA: Ima GRUDI najveće na SVETU, a za sve krivi RODITELJE(FOTO)

Ova devojka ima najvće grudi na svetu, a u intimnu regiju je stavljala salo

Objavljeno:

Džesi Bani se ponosi što izgleda, kako kaže, kao Barbi lutka. Ona je prošla kroz proces transformacije koju je ukupno platila 57.500 evra. Prvu operaciju imala je pre pet godina, a onda je postala ekstremna, toliko da je salo posle jedne intervencije prebacila u polni organ. Prošle godine Bani je ugradila još veće grudi kako bi ih učinila "ogromnim", uprkos tome što je već postigla svoj cilj da ima najveće grudi u Austriji.

Fotografija koja je snimljena pre pet godina, pre plastičnih operacija, pokazuje koliko su promene koje je napravila drastične. Džesi ju je podelila na društvenim mrežama, a na njoj se vidi kako sedi u vozu kao brineta sa dredovima, minđušom u nosu i naočarima. Šminku nije ni imala. Džesi je otkrila razloge koji stoje iza njene trasnformacije. Inače je iz Beča, a rekla je kako joj je bilo zabranjeno da se igra sa lutkama tokom odrastanja.

"Roditelji mi nisu dopustili da se igram sa Barbi lutkama, pa sam odlučila da postanem Barbi. Kada sam u ranim tinejdžerskim godinama pretraživala po internetu, otkrila sam ekstremne modele na stranicama. I od tada je moj san bio da postanem takva lutka", rekla je Džesi koja priznaje da ni sama sebe ne može da prepozna.

"Nisam uopšte imala grudi. Takođe, mislim da sam izgledala jako tužno jer nisam mogla da budem devojka kakva sam oduvek želela da budem", rekla je i dodala: "Nemam nikakav kontakt sa svojom porodicom. Prekinuli su svaki kontakt sa mnom nakon što sam počela da postajem ovakva".

U maju 2021. imala je svoje prvo brazilsko podizanje zadnjice, a salo je prenela u polni organ. Šest meseci kasnije ugradili su joj još veće implantate, što ju je učinilo "ženom sa najvećim grudima u Austriji" u 20. godini. "Čak i sa tom veličinom sam znala da nikada neću stati. Želim još toliko operacija. Želim da imam najveće grudi na svetu, ali i najveće usne i najveću zadnjicu. Kad sam na ulici, svi bulje u mene, što mogu da razumem. Neki daju ružne komentare. Zabavna je činjenica da toliko žena na ulicama voli moj izgled, što me čini jako srećnom", rekla je Džesi.

Bonus video:

MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

00:09

MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.