ŽENE IZ OVE ZEMLJE NAJLEPŠE NA SVETU: Objavljen ZVANIČAN spisak, SRPKINJE hoće REVANŠ
Ilustracija, Foto: Profimedia

dobro se zapitajte

ŽENE IZ OVE ZEMLJE NAJLEPŠE NA SVETU: Objavljen ZVANIČAN spisak, SRPKINJE hoće REVANŠ

Objavljen je zvaničan spisak zemalja koje imaju najlepše žene na svetu

Objavljeno:

Pitanje koje se svi pitaju, a Srbi su sigurni da su oni odgor - Iz koje zemlje dolaze najlepše zemlje na svetu?

Najstariji međunarodni izbor lepote, Mis sveta, održava se od 1951. Taj izbor smatra se jednim od najpoznatijih na svetu. Osnovao ga je TV voditelj Erik Morli u Ujedinjenom Kraljevstvu, a od njegove smrti 2000. Morlijeva supruga, Džulija Morli, obavlja dužnost kopredsednice takmičenja. Takmičenje je bilo zamišljeno kao jednokratan događaj, ali je privukao ogromnu pažnju javnosti.

Prva pobednica bila je dvadesetdvogodišnja Kiki Hakanson iz Švedske, uprkos velikoj konkurenciji devojaka iz Britanije. Ona je bila i ostala jedina misica koja je titulu primila u bikiniju, ali i prva misica koja je svoju titulu nosila najduže, čak 18 meseci. Ipak, postoje žene koje su osvojile najveći broj titula. Stranica "World of Statistics" objavila je zanimljive podatke o izboru za mis sveta.

Kao što vidite, najviše pobednica na izboru lepote došlo je iz Indije i Venecuele. Kroz istoriju, iz svake države je po šest devojaka odnelo titulu mis sveta. Popularnost takmičenja za najlepše devojke doveo je do stvaranja nekoliko stotina organizacija u Venecueli, koje su male "fabrike za mis". Reč je o modeling agencijama koje organizuju glamurozne kampove, trenere, krojače, kozmetičare i plastične hirurge.

U Veneceuli su mnoge porodice spremne na podizanje kredita i stavljanje hipoteka na kuće kako bi finansirali troškove stvaranja lepog lica i stasa za svoje ćerke. Žene iz svih društvenih slojeva spremnu su da celu mesečnu platu daju kako bi kupile jedan komad dizajnirane garderobe. One nemaju problem da se zaduže kako bi uradile lifting, liposukciju ili ugradile implante.

Bonus video:

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.