DANAS JE NAJBITNIJI DAN OVIM ZNAKOVIMA: Ljubav će im CVETATI, a OVAJ ZNAK mora da izbegava KONFLIKTE po svaku cenu
Horoskop, Foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

HOROSKOP ZA DANAS

DANAS JE NAJBITNIJI DAN OVIM ZNAKOVIMA: Ljubav će im CVETATI, a OVAJ ZNAK mora da izbegava KONFLIKTE po svaku cenu

Ovo je horoskop za utorak 26. septembar 2023. godine

Objavljeno:

Dnevni horoskop

Ovan

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se odvijati neke stvari koje su veoma bitne za posao i poslovnu saradnju sa ljudima iz inostranstva. Najbolje je da se posvetite svemu tome do kraja iskreno i profesionalno.

Bik

Sam početak dana je pod uticajem Marsa koji vam daje mogućnost da poslovno napredujete i da steknete neke nove uvide u poslovnu situaciju. Ljubavna situacija je stabilnija nego ranije ali vi se osećate veoma nestabilno zbog rasprave sa partnerom.

Blizanci

Dok god ste tako raspoloženi, odredjeni stvari se ne mogu popraviti u vezi ljubavi. Pokušajte da kroz razgovor pokrenete mnogo toga novog. Sve je do vas i do vaše potrebe da bude sve u najboljem redu.

Rak

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška i od koje možete imati neograničeno puno informacija. Ona vam je velika emotivna podrška kao prijatelj. Zdravlje je odlično.

Lav

U ovom danu najvise ćete imati problema sa spavanjem zbog stresnih situacija koje su bile unazad nekoliko dana. Čuvajte se naglih promena raspoloženja jer to može negativno uticati na vas.

Devica

Vaša poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da odradite sve u najboljem redu. Partnerski odnos može biti mnogo bolji ako pokažete malo više razumevanja za vaš odnos.

Vaga

Bićete veoma tvrdoglav i kada su u pitanju odnosi sa partnerom i to bi bilo jako važno da se na tome poradi. Čuvajte se iznenadnih odluka kada su u pitanju odnosi u porodici. Glavobolja.

Škorpija

Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnoj svadji sa partnerom posebno kada je reč o prošlosti. Niko nema prava da se igra sa vašim emocijama. Morate to sprovesti do kraja. Zdravstveno stanje je pod uticajem Marsa koji stvara osećaj nestabilnosti.

Strelac

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem drugih ljudi posebno kada su u pitanju vaši ljubavni problemi. Ne dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe i zbog toga se najviše nervirate.

Jarac

Današnji dan je kao tempirana bomba. Imaćete priliku da se kroz verbalni duel " obračunate " sa poslovnim neistomišljenicima. Nemojte dozvoliti da vas iko koristi i da izvlači od vas energiju za sebe.

Vodolija

Vaša privatnost je veoma komplikovana jer određene stvari krijete u odnosu na druge. Ovo se posebno odnosi na poslovnu saradnju sa ljudima iz inostranstva. Ljubavni odnos je na prekretnici zbog vaših emotivnih stresova.

Ribe

U ovom periodu može se očekivati neka posebna pažnja od strane partnera. To može biti veoma komplikovan proces vaseg odnosa jer prošlost se prepliće i ne možete rešavati odredjene stvari.

BONUS VIDEO:PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.