NEDELJNI HOROSKOP LJUDIMA U OVOM ZNAKU DONOSI VELIKI GUBITAK: Ovnovi, DVA PUTA MERITE JEDNOM SECITE, ostalima ovo
Ilustracija, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP LJUDIMA U OVOM ZNAKU DONOSI VELIKI GUBITAK: Ovnovi, DVA PUTA MERITE JEDNOM SECITE, ostalima ovo

Detaljan nedeljni horoskop

Objavljeno:

Detaljan nedeljni horoskop otkriva ko će imati velike prilike, a ko velike gubitke. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

U ovoj nedelji imamo sunce u znaku Vage i imaćemo pun Mesec u Ovnu. Ovo će nam dati snage i energije da se pokrenemo i rešimo mnoge stvari koje nismo mogli do sada. Samo moramo ostati smireni i na pametan način rešavati probleme ako postoje.

Ovan

Posao: Bićete aktivni i vaša saradnja i odnosi sa drugima će biiti skladni. Ova nedelja donosi prosperitet i nagradu.Ljubav: Odlična nedelja za zauzete pripadnike ovog znaka, što ne isključuje i mogućnost ulaska u lepu vezu slobodnima.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Bik

Posao: Mogućnost pozitivnog dogovora ili rešavanja pitanja vezanog za ovaj segment života. Jedna bolja svakodnevnica i zadovoljstvo.

Ljubav: Nije nedelja za ulazak u nove emotivne veze. Zauzeti, akcenat vam je na poslu i finasijama. Partner očekuje više pažnje i vremena.

Zdravlje: Dobro.

Horoskop
foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

Blizanci

Posao: Aktivna i uspešna nedelja. Poseban prosperitet svima koji se bave privatnim poslom. Iskoristite ovu nedelju za pokretanje bitnih stvari. Finansije bolje ako je bilo problema.Ljubav: Odlična nedelja kada vam neko može pokrenuti emocije. Mogućnost prijatnog glasa i ulaska u vezu. Zauzeti, idealan period za planiranje proširenja porodice. Uživajte.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Rak

Posao: Na polju posla jako pozitivna dešavanja. Bićete aktivni i rešavati mnoge stvari koje niste do sada.

Ljubav: Akcenat vam je na domu i porodici. Svi zauzeti posvetiće se partneru i odnosima. Slobodni, zanimljiva druženja.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.

Lav

Posao: Odlična nedelja za nove ideje i bolju komunikaciju sa saradnicima. Ostvarenje želje ili zamisli vezanih za polje posla. Dobre finansije.

Ljubav: Sada je vreme da polako donosite bitne odluke. Neki mogu imati zanimljivo poznanstvo ili lepu prepisku sa zanimljivom osobom. Zauzeti, planiranje kraćeg puta i ostvarenje želja u odnosu.

Zdravlje: Više se krećite.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Devica

Posao: Ova nedelja vam je naklonjena za pozitivne ishode i aktivnost na poslu. Ono što je naglašeno jeste da su finansije dobre i otvoriće se mogućnost nekog dodatnog priliva novca.

Ljubav: Još malo i možete se opustiti. Ova nedelja nije najbolja za ulazak u nove emotivne veze. Zauzeti, više će vam prijati samoća.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

Vaga

Posao: Sunce je u vašem znaku. Imate podršku neba. Sve što ste planirali sada će polako krenuti da se realizuje. Bolji odnos sa saradnicima.

Ljubav: Jedno lepo poznanstvo će vam pokrenuti emocije. Mogućnost da vi odlučite šta zapravo želite. Zauzeti, ostvarenje zamisli i želja.Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Škorpija

Posao: U ovoj nedelji ćete poželeti odmor i da bar na trenutak zaboravite na svakodnevne obaveze. Odlična nedelja u svakom slučaju. Zadovoljstvo predstoji.

Ljubav: Nije period za nove veze. Može vam se javiti neko iz daleka ili vezan za vašu prošlost. Zauzeti, mogućnost ulaska u tajnu vezu.

Zdravlje: Pojačana nervoza. Radite na kvalitetnom odmoru.

Strelac

Posao: Imaćete podršku bliskih ljudi i ostvarenje želja na mnogim poljima je tu. Svi koji su u ortačkim poslovima imaće uspeha.

Ljubav: Idealna nedelja da se približite nekome do koga vam je stalo. Zauzeti, ostvarujte vaše želje sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa koštanim sistemom.

Horoskop, Lav
foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

Jarac

Posao: Dobra nedelja kada je polje karijere u pitanju. Podrška bitnih osoba će vam značiti. Oprez od veće potrošnje ili većih izdataka.

Ljubav: Ova nedelja je bolja za zauzete rodjene u ovom znaku ili podznaku. Morate raditi na boljoj komunikaciji, ali svakako ljubav je tu. Slobodni, samo još malo sačekajte.

Zdravlje: Pojava hroničnih zdravstvenih problema je moguća.

Vodolija

Posao: Svima koji saradjuju sa inostranstvom ili rade sa strancima idealna nedelja za uspeh. Pred vama su generalno uspešni dani. Nagrada za trud neće izostati.

Ljubav: Dosta srećnih okolnosti i mogućnost ulaska u vezu. Zauzeti, divni planovi usmereni ka budućnosti.

Zdravlje: Blagi oprez od prehlada i virusnih infekcija.

Ribe

Posao: Sada je vreme za promene i transformaciju na mnogim poljima. Mogućnost novih dobrih ideja. Zadovoljni ste finansijama.

Ljubav: Pojačane strasti i mogućnost ulaska u neku avanturu koja može vremenom da potraje. Zauzeti, bez većih promena.

Zdravlje: Mogućnost manjih problema sa probavom.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.