Pravi heroji 2015. godine! Ovi muškarci su ganuli svet i učinili ga boljim mestom! (FOTO)

Momci, kapa dole! I hvala!

Pravi heroji 2015. godine! Ovi muškarci su ganuli svet i učinili ga boljim mestom! (FOTO)

Možda ne pokazuju uvek koliko vole i koliko su zapravo osvetljivi ili nežni, ali u situacijama koje zahtevaju njihovu predanost skinuće sve maske i zbog najvoljenijih ugroziti sopstvene živote
Objavljeno: 20:06h

Svet bez njih bi bio mnogo hladnije i surovije mesto. Hrabrost se pokazuje onda kada je najmanje očekujete. Pre nego što zagrlite svig dečka, muža ili prijatelja setite se da se u svakom od njih nalazi jedan ovakav prikriveni heroj. Svet je delio njihove podvige, a u srcima najbližih će ostaviti večiti trag. Ti prekrasni muškarci- ovo su njihove priče: 1. Tom Atvoter Tom je prikupio 500 000 funti za lečenje svoje pastorke, dok se istovremeno borio sa teškom bolešću. Njegova pastorka Keli je bolovala od dečjeg kancera neuroblastoma, kada je imala samo tri meseca i ponovo sa 3 godine. Tom je hteo da ona dobije najbolji tretman da bi eliminisao svaku mogućnost da joj se kancer ponovo vrati.

Facebook Print Screen
Tom Atvoter je imao 32 godine i istovremeno sa pastorkinom bolešću borio se i sa tumorom na mozgu koji je imao već 3 godine. Nažalost Tom je preminuo u Septembru. Govorio je da neće mirno umreti dok ne bude siguran da je Keli obezbedio dug i zdrav život. 2. Tomi Skargli Tomi ima samo 22 godine i putuje biciklom iz Velike Britanije do Kine prikupljajući novac za dobrotvornu ustanovu koja pomaže obolelima od kancera, a koja je pomogla i njemu.
Facebook Print Screen
On je patio od akutne limfoblastične leukemije (ASLL) i to dva puta. Prvi put je imao samo četiri godine, i ponovo sa 15 godina. Išao je na hemoterapiju, ali mu se stanje pogoršalo i bio je na održavanju života. Većinu svog života Tomi je proveo u Rojal Marsden bolnici, a sada pokušava da prikupi što više novca za osobe koji su u poziciji u kojoj je on bio. 3. Džejson Vard Džejson je menadžer salona za tetovaže i pirsinge Maskl and tatu ink, u Hamiltonu. Postao je poznat pošto je stavio samolepljivu tetovažu devojci sa Daunovim sindromom. Čitav postupak je uradio profesionalno, kao da radi pravu tetovažu. Stavio je rukavice, ona je odabrala tetovažu, i Džejson joj je pružio celokupno iskustvo stavljanja tetovaže. Njihova fotografija je obišla ceo svet i privukla simpatije ostalih tatu salona.
Facebook Print Screen
4. Džejms Vilijams Džejms je čovek o kome se mnogo pisalo i čije su fotografije šerovane na profilima najpoznatijih svetskih, umetnika, pevača i glimaca. On je berberin koji je pomogao dečaku sa autizmoim da se ošiša. U berbernicu mu je došao autističan dečak da ga ošiša. Dirnuće vas kako ga je zabavio! (FOTO) Mejson se mnogo plašio šišanja i bilo ga je teško ošišati, pogotovo što niko nije imao razumevanja za starah koji preživljava tom prilikom. Džejson je uspeo da ga lagano ošiša tako što je legao na pločice u svom salonu, i počeo da se igra sa dečakom šišajući ga usput. Uspeo je da ošiša Mejsona bez ikakvih trauma, a čak je dobio i zagrljaj od njega.
Print Screen Facebook
4. Denijel Fletvud Denijelu su u julu prognozirana samo još 2 meseca života. Znao je da neće preživeti do Nove Godine i da neće gledati nove Ratove zvezda. Njegova porodica i prijatelji su poveli kampanju u upravi Diznija da dozvole Denijelu da odgleda film pre premijere. Dizni je pristao na to, ali nažalost Denijel je umro samo nekoliko dana kasnije, ne odgledajući film.
Print Screen Facebook
5. Adel Termos Adel je 12. novembra poginuo u napadu bombaša samoubica u Bejrutu. Nakon što je prvi bombaš detonirao bombu u blizini Šia džamije, Termos je odlučio da potrči i sruši drugog bombaša. Ovom odlukom je spasio život stotinama ljudi koji su bili u džamiji, ali je tada na žalost izgubio svoj život.
Print Screen Facebook
6. Ludovik Boumbas Ludovik je 13. novembra, u Parizu, u društvu slavio prijateljev rođendan, kada je naoružani napadač zapucao na terasi kluba La Bel, gde su se i oni nalazili. Boumbas koji je imao 40 godina se bacio ispred svoje prijateljice da bi sprečio da je pogodi metak. Ona je spašena ali je Ludovik teško ranjen, i u kritičnom stanju je prebačen u bolnicu. Da bi spasio tuđi Ludovik je izgubio sopstveni život. Te večeri se desio teroristički napad na Pariz.
Print Screen Facebook
7. Aleks Djuk i Bil Palmer Bilijeva žena je smeštena u starački dom nakon gadnog zdravstvenog pada koji je imala. On je posećuje svaki dan iako ona ima kolitis i demenciju, pa ga ne može prepoznati uvek. Jednog jutra je pozvao BBC radio stanicu, odnosno svog omiljenog didžeja Aleksa Djuka. Bili mu je ispričao svoju priču i rekao mu da se oseća jako usamljeno.
Print Screen Facebook
Aleks Djuk dirnut Bilijevom pričom ga je pozvao na šoljicu čaja u radio stanicu. Pozvao mu je taksi i apelovao na mnoštvo slušalaca da zovu radio emisiju i da razgovataju sa Bilijem da bi mu pokazali da im je stalo do njega. On je sada redovan gost u emisiji. (Dragana Vulović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.