UZ OVO SREDSTVO ĆE VAM KUĆA BLISTATI, A KOŠTA MANJE OD 100 DINARA: Super DEZINFIKUJE, skida BUĐ i NE ŠTETI zdravlju
Čišćenje, Foto: Sorapop Udomsri / Panthermedia / Profimedia

trik

UZ OVO SREDSTVO ĆE VAM KUĆA BLISTATI, A KOŠTA MANJE OD 100 DINARA: Super DEZINFIKUJE, skida BUĐ i NE ŠTETI zdravlju

Čišćenje kuće ne mora uvek da bude propraćeno jakim mirisim i ispranjima hemikalijama.

Objavljeno:

Na sreću, postoje sredstva koja ne štete zdravlju, a opet skidaju prljavštinu i ujedno dezinfikuju vašu kuću. Jedno od takvih supermoćnih sredstava je upravo hidrogen peroksid. Hidrogen se uvek smatrao potpuno bezbednim i prirodnim antiseptikom. Samo se setite da ga stavljamo na ranu kada se posečemo ili povredimo. Em što nije skup – jedna bočica od 150 ml košta svega 100 dinara, a uklanja tvrdokorne fleke.

Evo za šta sve možete da iskoristite hidrogen:

Dezinfekcija usta Mnoga sredstva za ispiranje usta sadrže u sebi hidrogen, te je potpuno bezbedno da pomešajte jednake količine troprocentnog hidrogena i vode, te koristite za ispiranje usta isto kao kupovno sredstvo. Osim dezinfekcije, još jedna korist je što će vam malo prosvetliti zube.

Za staklo Kada vam nestane sredstvo za čišćenje stakla, upotrebite hidrogen. Uzmite papirni ubrus, ili još bolje novine, isprskajte ga troprocentnim vodonik-peroksidom, pa oribajte ogledalo. Ukloniće sve mrlje, čak i one najupornije, a ogledalo će zasijati kao da je novo.

prozori, pranje, pranje prozora, prozor
foto: Profimedia

Izbeljivanje veša Požuteloj odeći povratite belinu i sjaj tako što ćete u mašinu za veš, u ciklus za ispiranje, umesto sredstva za izbeljivanje tkanina sipati pola šolje hidrogena.

Uklanja buđ Kao što je već rečeno, hidrogen ubija bakterije, ali takođe otklanja i gljivice kao što je buđ. Zato uzmite bocu sa vodonikom i poprskajte svoje kupatilo, podove, zidove, pa čak i zavesu za tuš, prenosi mondo.rs.

BONUS VIDEO:OVO SU NAJBOLJI NAČINI DA UŠTEDITE STRUJU U DOMAĆINSTVU Stručnjak otkriva TRIK kojim možete da smanjite račune i do 20%

04:48

OVO SU NAJBOLJI NAČINI DA UŠTEDITE STRUJU U DOMAĆINSTVU Stručnjak otkriva TRIK kojim možete da smanjite račune i do 20%

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.