VERUJE SE DA NA DANAŠNJI DAN MORATE URADITI 6 STVARI: Obavezno je baš na ovaj datum, evo i zašto i šta vam donosi
Ilustracija, Foto: Profimedia

VEROVANJE

VERUJE SE DA NA DANAŠNJI DAN MORATE URADITI 6 STVARI: Obavezno je baš na ovaj datum, evo i zašto i šta vam donosi

Danas počinje jesen s toga bi trebalo da se što pre naviknete na ovo godišnje doba

Objavljeno: 08:25h

To je 266. dan u godini (računajući i 23. septembar), tj. od početka godine proteklo je 8 meseci i 23. dana. Do kraja godine ostaje još 100 dana (zaključno s 31. decembrom) ili 3 meseca i 9 dana uključujući i 31. decembar. Jesen stiže na severnu Zemljinu poluloptu. Na južnoj u istom trenutku počinje proleće.

Ovog vikenda iskoristite vreme da se prilagodite novom godišnjem dobu. To znači da je ovo idealni trenutak da se posvetite svom zdravlju, unutrašnjem čišćenju organizma ali i pospremanju životnog prostora. Kako su dani kraći, počećete da provodite više vremena u vašem domu, a sada je savršeno vreme da Feng Šui savetima pozdravite novu sezonu.

Ovih 6 jednostavnih Feng Šui saveta koji će vam pomoći da spremno dočekate jesenju sezonu.

Da privučete nove mogućnosti, zamenite otirač ispred vrata u jesen, kao i na početku svake nove sezone.

Žena, Jesen, Sreća
foto: Profimedia

Uverite se da je vaš broj kuće jasno vidljiv sa ulice, tako vas pozitivna Chi energija uvek može naći, naročito noću, kada dani postaju kraći.

Činiju sa voćem ili povrćem stavite na kuhinjski pult, crvene jabuke ili šarene tikve. Na taj način simbolizujete da vaša kuhinja nikada neće biti prazna i da uvek možete priuštiti hranu svojoj porodici.

Obrišite prašinu i pokupite svu paučinu u svojoj kući, kao i ispred kuće, jer je nagomilana paučina simbol koji stopira pozitivnu energiju da se kreće u vašem domu.

Čak i ako je vreme hladno, otvorite prozore povremeno tokom hladnijih meseci. Pustite svež vazduh i pozitivnu Chi energiju u vaš dom.

Koristite mirisne sveće u vašem domu da promenite perspektivu za novu sezonu. Vanila u sobi čini da se osećate utešno, miris nane da obuzdate apetit, miris jagode da poveća energiju, dok cvetni miris poboljšava učenje. Koristite miris bora da poboljšate blagostanje u vašem domu, prenosi Mojenterijer.rs

Feng šui je verovanje, ne postoji ultimativna stvar za privlačenje sreće, a najmanje utemeljena na naučnim dokazima.

BONUS VIDEO:MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

00:29

MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

(Espreso/mojenterijer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.