ARAPIN ZBOG SVOJE LEPOTE PROTERAN IZ SAUDIJSKE ARABIJE, RAZLOG JE ŠOKANTAN: ŽENAMA radi OVO
Najlepši muškarac iz Saudijske Arabije, Foto: omarborkan/Instagram

macan

ARAPIN ZBOG SVOJE LEPOTE PROTERAN IZ SAUDIJSKE ARABIJE, RAZLOG JE ŠOKANTAN: ŽENAMA radi OVO

On je aktivan na društvenim mrežama, sa preko 2.4 miliona pratilaca na Fejsbuku i preko 1.3 miliona na Instagramu

Objavljeno:

Omar Borkan Al Gala, modni fotograf, glumac i pesnik iz Dubaija, pre deset godina deportovan je iz Saudijske Arabije zbog toga što je previše zgodan.

On je aktivan na društvenim mrežama, sa preko 2.4 miliona pratilaca na Fejsbuku i preko 1.3 miliona na Instagramu.

Omar Borkan Al Gala iz Dubaija je jedan od trojice muškaraca koje je 2013. godine uklonila verska policija u konzervativnom islamskom kraljevstvu sa festivala u Rijadu.

Komisija za promociju vrlina i prevenciju poroka u Saudijskoj Arabiji gde postoje stroga pravila koja regulišu interakciju između muškaraca i žena koji nisu u srodstvu naložila je da se muškarci deportuju nazad u Abu Dabi u slučaju da se žene 'zaljube u njih'.

Postao je ozloglašen 2013. Incident se dogodio tokom Jandriyah kulturnog festivala u Rijadu, na kom je radio na promotivnom štandu. U intervjuu iz januara 2015. Al Gala je rekao da su ga na festivalu neke devojke prepoznale po modelingu kojim se bavio te su se okupile radi autograma i fotografija, nakon čega je gužva oko njih porasla. Al Gala je rekao da se verskoj policiji to nije dopalo i došli su i ljubazno ga zamolili da napusti festival.

Incident je postao jedna od najviralnih priča na internetu nakon što su fotografije Al Gale širene putem društvenih mreža, a on je bio pozvan da daje intervjue na raznim televizijskim programima i pojavio se na naslovnicama raznih časopisa, a međunarodna štampa ga je predstavljala kao "najzgodniji arapski muškarac na svetu" ili "najzgodniji muškarac na svetu".

Al Gala je rođen u Bagdadu, u Iraku, ali je odrastao u Dubaiju. Bio je student javne škole Abu Obaida Ahjarah u Dubaiju, a bio je i student Međunarodnog instituta za hotelski menadžment Faculty Executive Hotels, gde je studirao hotelski menadžment. 2015. godine oženio se Jasmin Oveidah, sa kojom ima sina. Razveli su se 2018. Nakon što je postao ozloglašen preselio se u Vankuver.

Njegovo bogatstvo procenjeno ju 10 miliona dolara od februara 2023. Uživa u vožnji skupih automobila i ima veliku kolekciju vozila. Vlasnik je Range Rovera, crvenog Mini Coopera i žutog terenca Lambordžinija.

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota:

00:33

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.