SA NJIMA KADA RASKINETE JEDNU STVAR NE MOGU DA PREBOLE: Ovaj ZODIJAK za sve boli uvo, sem za VAŠE RODITELJE
Plakanje, Foto: Profimedia

astro smejurija

SA NJIMA KADA RASKINETE JEDNU STVAR NE MOGU DA PREBOLE: Ovaj ZODIJAK za sve boli uvo, sem za VAŠE RODITELJE

Kada se romansa završi, ovi znaci osećaju gubitak zbog čega im još više nedostaju rođaci i roditelji bivšeg, ponekad i više od samog odnosa

Objavljeno:

Neki znaci Zodijaka prepoznaju važnost partnerovog odnosa sa porodicom.

Međutim, kada se romansa završi, ovi znaci osećaju gubitak zbog čega im još više nedostaju rođaci i roditelji bivšeg, ponekad i više od samog odnosa.

Pogledajte ko su ovi znakovi zodijaka:

Rak

Rakovi su poznati po svojoj predanosti i dubokoj povezanosti sa onima do kojih im je stalo. Ovi vodeni znaci cene stabilnost i mogu da razviju jake veze sa porodicom svog partnera, posebno ako sa njima imaju dobar odnos. Stoga se prema članovima porodice svog partnera odnose sa ljubaznošću, poštovanjem i pažnjom. Zbog toga, nakon raskida, možda će im nedostajati toplina i intimnost porodice bivšeg partnera.

Žena, Žena plače, Plač, Plakanje, Depresija, Bol, Nesanica, Tuga
foto: Profimedia

Lav

Lavovi uživaju u harmoničnim odnosima i često grade čvrste veze sa porodicom svog partnera. Pošto razumeju da je za izgradnju smislenog odnosa potrebno vreme, puštaju da se stvari odvijaju prirodno. Oni cene osećaj ravnoteže i druženja koje pružaju porodične veze. Stoga, kada se veza završi, Lavovi mogu patiti za porodicom svog bivšeg partnera.

Jarac

Jarčevi su osetljivi i često stvaraju duboke emotivne veze sa drugima. Ovi zemljani znaci veruju da mali gestovi mogu mnogo doprineti izgradnji odnosa sa rođacima njihovih partnera. Rado učestvuju u porodičnim okupljanjima, proslavama ili izletima. Nakon raskida, Jarčevi mogu osetiti snažan osećaj nostalgije za odnosima koje su razvili sa porodicom svog bivšeg. Ovim zemljanim znacima je možda teško da ostave sećanja i emocionalnu podršku koju nalaze samo u porodici. Čak i ako nije njihova.

Devica

Device su poznate po duboko emotivnim i jakim porodičnim vezama koje razvijaju. Tako nikada neće dovesti partnera u poziciju u kojoj moraju da biraju između njih i svojih rođaka. Devica će pokazati razumevanje i poštovanje prema porodičnoj dinamici svog partnera. Cene krvne veze i često grade bliske odnose sa članovima porodice svog partnera. Kada se veza završi, Devicama će možda biti teško da napuste vezu sa porodicom bivšeg jer uživaju u osećaju pripadnosti i podrške.

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.