OVO JE PORODICA SA NAJVIŠE INCESTA: Lica su im IZDEFORMISANA, ne znaju da koriste WC niti da hodaju a ŽIVE U HORORU
Incestna porodica, Foto: Printscreen/Miror

horor

OVO JE PORODICA SA NAJVIŠE INCESTA: Lica su im IZDEFORMISANA, ne znaju da koriste WC niti da hodaju a ŽIVE U HORORU

Njegova supruga Džun, koja je i sama bila plod brata i sestre, sa njim je imala sedmoro dece - Martu, Frenka, Polu, Čeri, Rondu, Beti i Čarlija

Objavljeno:

Četiri generacije okrutnog incestnog ponašanja prošle su praktično neprimećene pre nego što su vlasti konačno otkrile porodicu sa najvećim incestom na svetu 2012. godine.

Tada su u nehumanim uslovima na izolovanoj farmi blizu australijske divljine pronašli klan Kolt - pseudonim koji je sud dao radi zaštite identiteta žrtava - koji se sastojao od 40 dece, za koje se strahovalo da su učestvovala u se*sualnim susretima sa najmanje jednim rođakom.

Njihovo porodično stablo nije ličilo ni na jedno drugo, s tim da je na početku Tim koji je bio otac dece svoje dece, pa čak i unuka. Njegova supruga Džun, koja je i sama bila plod brata i sestre, sa njim je imala sedmoro dece - Martu, Frenka, Polu, Čeri, Rondu, Beti i Čarlija.

Svi su živeli zajedno na staroj farmi četiri sata jugozapadno od Sidneja kada im je policija konačno ušla u trag. Policajka je navodno rekla kolegi: -"Nikada neću preboleti ono što sam tamo videla". Dvanaest mladih imalo je deformitete lica, teškoće u govoru i užasnu higijenu. Bili su nepismeni, teško neuhranjeni i spavali su pored kofa sa fekalijama i urinom. Svi osim jednog bili su plodovi incesta, kasnije su otkrili istražitelji.

Porodica
foto: Printscreen/Miror

Izveštaji iz tog vremena opisali da žive u bednim šupama, šatorima i kamp prikolicama bez vodovoda ili tekuće vode, sa oko 20 pasa. Mlađi članovi nisu znali da koriste toalet, četkicu za zube ili rolnu za toalet, a nije bilo tuševa. Mnoga deca nisu znala ni da hodaju i govorila su nerazumljivo. Oni koji su iz zatekli kažu da su bili prljavi, stidljivi, nisu mogli da uspostave kontakt očima, videlo se da su pretrpeli gljivične infekcije i razne bolesti koje su dovele do truljenja zuba.

Interesantno je da je policija sasvim slučajno saznala za ovu porodicu. Naime, deca su retko išla u školu, obično nekoliko dana kada bi ih posetio socijalni radnik. Međutim, jedan učenik iz njihove škole saznao je da je jedna od sestara njegove drugarice iz odeljenja trudna i da ne znaju ko je od braće otac deteta. To je pokrenulo lanac događaja koji su doveli do istrage.

Porodica
foto: Printscreen/Miror

Prvi koji su uhapšeni bili su brat i sestra Marta i Čarli, za koje se saznalo da su delili bračnu postelju i imali zajedničku decu. Sledeći su uhapšeni njihova braća i sestre Ronda i Frenk, i Betina deca Derek i Rejlen, i Frenkov sin Klif. U okviru istrage otkrivena je porodična farma u brdima Borova, gde su se nalazila deca između pet i 12 godina. Svi su zbrinuti. Policija je kasnije otkrila da su deca i odrasli redovno učestvovali u se*sualnim aktivnostima, što je rezultiralo genetski deformisanim potomstvom.

Tim i Džun redovno su premeštali klan između ruralne Zapadne i Južne Australije kako bi izbegli otkrivanje. Policija i socijalni radnici su ih otkrili juna 2001. Užasno otkriće je u to vreme opisano kao najgori slučaj incesta otkriven u Australiji i podstaklo je osnivanje Strike Force Hermoine - istrage o ozbiljnim optužbama za incest, seksualno zlostavljanje dece i zanemarivanje.

Prema lokalnim izveštajima: "Jedanaestoro dece u logoru su bili proizvod incestne veze njihovih majki sa bratom, ocem ili drugim bliskim muškim rođacima. Istraga je bila složena i uključivala je DNK testiranje. Međutim, bilo je potrebno šest godina do podizanja bilo kakve optužbe, prema detektivima. Bivši klan je sada rasprostranjen u četiri države, a mnogi odrasli osuđeni i zatvoreni za zločine, uključujući silovanje i krivokletstvo.

Tim je navodno silovao svoju ćerku Beti, koja ima 13 dece, a to je trajalo od njene 12. godine. Beti je osuđena po četiri tačke za krivokletstvo, jednu za laganje pod zakletvom i jednu za izopačenje pravda i osuđena na 14 meseci zatvora. Kasnije je dobila još 12 meseci, jer je pokušala da otme dva svoja sina od njihovih hranitelja i bila je sprečena da kontaktira sa 14 članova porodice. Ronda je dobila 14-mesečni nalog za lečenje koji je istekao u avgustu 2021.

Rejlin je osuđena na ICO od 16 meseci zbog lažnog svedočenja, dok je Derek dobio najviše tri godine i deset meseci za incest 2020. godine, a Čarli je oslobođen optužbi. Frenk Kolt je uhapšen zbog silovanja 2018. i proglašen krivim za se*sualni napad na svoju 17-godišnju nećakinju, koja mu je takođe bila sestra, 2020. On je iskoristio žrtvu, zaštićenu lažnim imenom Petra Kolt, na zadnjem sedištu njegovog automobila 2015. godine, izvestio je "Dejli mejl".

00:30

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.