KERAMIČKA ZAŠTITA AUTOMOBILA: Jednostavn premaz protiv ogrebotina i spoljašnih uticaja!
Ilustracija, Foto: Aleksandr Kondratov / Alamy / Alamy / Profimedia

promo

KERAMIČKA ZAŠTITA AUTOMOBILA: Jednostavn premaz protiv ogrebotina i spoljašnih uticaja!

Keramički premaz štiti vaš auto od spoljašnjih uticaja, kao što su sunce, kiša, kamenčići, prašina, ptice i ogrebotine, i takođe štiti limiraju i farove od matiranja. Vraća fabrički sjaj i izgled i olakšava dalje održavanje.

Objavljeno:

U vaš auto biste uvek uložili kako biste ga sačuvali. Želite da zablista kao nikad pre, a pritom ga zaštitite od svakodnevnih izazova na putu? Slobodno možete da zaboravite na posete autoservisima!

Najbolji vid zaštite za vaš automobil je keramička zaštita! Mnogi servisi dugi niz godina koriste ovu tehnologiju zaštite automobila i vlasnici ljubimaca na četiri točka su prezadovoljni rezultatima. Neuporedivo je jeftinije ako to uradite sami, a efekat je isti!

Promo
foto: Promo

Keramički premaz štiti vaš auto od spoljašnjih uticaja, kao što su sunce, kiša, kamenčići, prašina, ptice i ogrebotine, i takođe štiti limiraju i farove od matiranja. Vraća fabrički sjaj i izgled i olakšava dalje održavanje. Način upotrebe:

  1. Obmotati krpicu preko aplikatora 2. Sipati tečnost u vidu kapljica preko krpice 3. Ujednačenim pokretima raširiti premaz preko površine 4. Mikrofiber krpom obrisati višak i ispolirati do sjaja 5. Ostaviti premaz minimum 48 h

Dajte svom automobilu zaštitu koju zaslužuje! OVDE poručite ovaj keramički premaz ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Promo
foto: Promo

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.