Lavovi, oprez! Partner je nanjušio da sa vama nešto nije u redu (GIF)

VREME JE ZA HOROSKOP

Lavovi, oprez! Partner je nanjušio da sa vama nešto nije u redu (GIF)

Očekuju vas novčani dobitci, unapređenja i pohvale sa svih strana
Objavljeno:

Uz pljusak sunčanih zraka pljuštaće i pohvale i unapređenja. Ovan Ljubav: Partner će Vam u toku dana postavljati malo neuobičajena pitanja. Razlog je što u zadnje vreme pada poverenje u Vašoj vezi, tako da partner počinje sve više da sumnja u Vaše emocije, a ako je partnert sklon ljubomori, u tom slučaju sumnja i u Vašu vernost. Posao: Jako velika nervoza može dovesti do konflikta sa kolegama ili poslovođom. Dobro razmislite pre nego sto krenete u napad, jer postoji mogućnost da Vaši stavovi nisu realni, i na taj način možete još više zakomplikovati stanje na polju poslovanja. Zdravlje: Ne vide se bilo koje ozbiljnije tegobe u toku današnjeg dana.

tumblr
Bik Ljubav: Današnji dan je povoljno aspektovan za slobodne pripadnike ovog znaka. Vreme je da pokrenete inicijativu, kontaktirate osobu sa kojom želite vezu, nemojte čekati da se desi nešto samo po sebi, tako se nikada ništa neće promeniti. Posao: Poslovni aspekti su dobri. Imaćete mogućnost za potpisivanje nekog papira, ugovora koji je u Vašu korist. Mnogi pripadnici ovog znaka koji imaju nedefinisan ugovor o radu, mogu definisati svoje stanje. Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Nezdrav život, pre svega nezdrava ishrana, mogu vam biti uzrok različitih zdrasvtvenih komplikacija.
tumblr
Blizanac Ljubav: U toku dana ćete biti poprilično rasejani, odsutni. Partneru neće biti jasno Vaše ponašanje. Pokušajte da se skoncentrišete na svoju vezu, partnera jer Vaša današnja promenljivost može loše da se protumači sa partnerove strane. Posao: Vidno Vas iritira nov kolega u Vašem poslovnom okruženju. Nemojte dozvoliti da se to odrazi na Vaše polje poslovanja. Zdravlje: Moguće tegobe sa disajnim organizma, imate jako osetljiva pluća. Ako se to bude češće ponavljalo, posetite lekara.
tumblr
Rak Ljubav: Imate povoljne aspekte na polju ljubavi. Partner počinje da se opušta pored Vas, Iskoristite to da stabilizujete odnos, a ne da stvarate sumnju da nešto nije uredu. Često reagujete kontradiktorno od partnerovog zalaganja u samoj priči. Posao: Povoljan dan za poslovni razgovor, za zaposlenje ili pak ako radite imaćete mogućnost da pregovarate za neku dodatnu zaradu, honorarni posao. Finansijski ste slabi, vreme je da nadjete još nešto, a ne da čekate da se sve samo reši. Zdravlje: Manja nervoza, ali se ne vidi da ćete imati neke veće tegobe u toku dana.
tumblr
Lav Ljubav: Tokom dana ćete stalo razmišljati o nekim dešavanjima iz prošlosti. To se može značajno odraziti na Vaše sadašnje stanje. Ako ste slobodni može ometati realizaciju novih mogućnosti, a ako ste u vezi, partner će osetiti da se nešto dešava sa Vama. Budite oprezni. Posao: Odlični aspekti na polju poslovanja. Moguć novčani dobitak, ili pak pohvala za Vaše rezultate koje ste pokazali u zadnjem periodu. Može se desiti da Vam se i poveri posao koji ima mnogo veću i značajniju odgovornost. Zdravlje: Postoji mogućnost bolova u zglobovima. Razlog mogu biti ranije povrede, ako se stanje održi duži vremenski period konsultujte se sa lekarima.
tumblr
Devica Ljubav: Opustite se, pokušajte da sve ide spontano, da se kockice same slože. Što više analizirate i pokušavate da održite emotivna dešavanja pod kontrolom, ništa se neće desiti, bićete sami, ljubav se ne može proanalizirati i iskontrolisati. Posao: Povoljni aspekti na polju poslovanja. Prati se Vaš rad i u zavisnosti od zalaganja postoji mogućnost za napredovanjem. Zdravlje: Mogući problemi sa krvnim pritiskom, pad imuniteta. Čuvajte se prehlada, virusa.
tumblr
Vaga Ljubav: Postoji mogućnost susreta ili kontakta sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Vidno je da i pored Vaše sumnje i nesigurnosti i dalje postoji velika privlačnost. Potrudite se da još jednom razmotrite odluke koje ste ranije doneli, i ako smatrate da ste pogrešili, nedajte ponosu da rukuje Vašim srcem, pokušajte ponovo da ostvarite priču sa tom osobom. Posao: Harmoničan period na polju poslovanja. U toku današnjeg dana ćete sa olakšanjem izvršavati svoje poslovne obaveze, ne vidim neke nepredvidljiva dešavanja. Zdravlje: Velika nesigurnost, neodlučnost, stvara Vam nervozu, pad u blaži vid depresije. Pokušajte da realnije procenite situaciju, to će Vam povećati snagu, energiju. Sve je ovo povezano sa Vašim imuloškim sistemom.
tumblr
Škorpija Ljubav: Kod Vas je vidna velika nervoza, neki vid nezadovoljstva kada su emotivna dešavanja u pitanju. Morate prvo sebe stabilizovati, opustiti se da bi ste ostvarili kvalitet, novu vezu. Ovako što više forsirate neke stvari, sve dok imate tu negativnost u sebi, ne možete ostvariti kvalitet. Posao: Imate jako povoljne aspekte na polju poslovanja, samo je potrebno da se malo opustite, pokažete svoj stav. Ovako ćutite i ostavljate da svako sam donosi zaključak, a ti zaključci mogu biti manje povoljni po Vas. Zdravlje: Neiskorisćena velika količina energije može stvoriti različite komplikacije na polju zdravlja.
tumblr
Strelac Ljubav: Povoljan dan za realizaciju emotivnih planova. Ako ste slobodni, organizujte se, aktivirajte i pokušajte da nešto konkretnije uradite po pitanju osobe sa kojom bi ste želeli da ostvarite emotivnu priču. Posao: Velika nervoza na poslu. Potrudite se da Više rutinski odradite ono sto se traži od Vas. Izbegavajte konflikte i neko isterivanje pravde, jer možete samo zakomplikovati stanje. Nije dan za sprovođenje pravde. Zdravlje: Za sada je stanje stabilno, ali ako malo ne kanališete svoju nervozu, može doći do pada imuniteta, i samim tim do pogoršanja polja zdravlja.
tumblr
Jarac Ljubav: Strahovi Vas blokiraju. Umesto da se opustite i pokažete da Vam je stalo do partnera, Vi mu prezentirate neke tvrdoglave stavove, a onda se čudite zašto Vas često ne razume, ili se jednostavno povuče i napravi prekid u komunikiaciji. Posao: Poslovni aspekti su povoljni, jos samo da i Vi shvatite da je stanje stabilno i sve ce biti ok. Vaša velika, često nerealna preopterećenost vezana za posao, Vam ometa razvoj dešavanja na drugim poljima. Taj grč prenosite i na svoj privatni život. Zdravlje: Proverite krvnu sliku, postoji mogućnost da Vam nedostaje neki vitamin, koji može da utiče na Vaše zdravlje.
tumblr
Vodolija Ljubav: Danas ćete želeti slobodu. Ako imate adekvatnog partnera on će to shvatiti. Potrudite se da dan provedete u društvu prijatelja, individualnoj šetnji, samo ne u okruženju partnera, koji očekuje dozu pažnje. Vodolije su malo nepredvidljive, nadam se da to znaju njihovi partneri. Posao: Poslovni aspekti su dobri za pripadnike znaka Vodolije koji se bave privatnim poslom. Za one koji rade u nekoj firmi, dan ce biti pun nervoze i pogrešnog shvatanja određenih naredbi. Zdravlje: Ne vidi se bilo koji vid ozbiljnih komplikacija, osim onih osoba koje već imaju neke hronične smetnje.
tumblr
Ribe Ljubav: Odličan dan da otvoreno porazgovarate sa Vašim partnerom vezano za sumnje koje imate. Samo tako ćete dobiti što realniju sliku vezano za trenutno stanje u Vašoj vezi. Posao: Solidni aspekti, bez nekih prevelikih dešavanja i promena. Bitno je da samo obratite pažnju na svoju organizaciu, da ne bi ste kasnili sa poslovnim obavezama. Zdravlje: Pospanost, blaži vid depresije. potrebno je da se malo više angažujete po pitanju fizičke aktivnosti, taj deo Vam nedostaje.
tumblr
Astrolog Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.