FOTOGRAFIJA BEOGRAĐANKE IZ ŠEZDESETIH DIGLA SRBE NA NOGE: Svi se pitaju GDE SU SILIKONI, jedan detalj ŠOKIRAO SVE
Beograđanka, Foto: prinstcreen/instagram/zanimljivostiobeogradu

OBRATITE PAŽNJU

FOTOGRAFIJA BEOGRAĐANKE IZ ŠEZDESETIH DIGLA SRBE NA NOGE: Svi se pitaju GDE SU SILIKONI, jedan detalj ŠOKIRAO SVE

I danas ima žena koje ostaju verne prirodnom izgledu, iako su potpuno u drugom planu kada je reč o onim najuticajnijim imenima na društvenim mrežama i onima koji imaju najviše uticaja na definiciju moderne lepote

Objavljeno:

Ove 2023. preovladava i ima orgoman uticaj veštačka lepota, čiji su saveznici botoks, silikoni, fileri, problem nastaje kada se sa time pretera pa od prirodnosti ne ostane ništa, a ni od lepote. Da tako nije bilo ranije, pre duže od šest decenija, podseća nas fotograija Beograđanke. Slika je zabeležena šezdesetih godina prošlog veka i pogledajte koliko su se stvari u međuvremenu promenile.

Šezdesete i nisu neka tako daleka prošlost imajući u vidu koliko su se do danas promenili standardi "nazovi" lepote. Prirodnost je ranije bila na prvom mestu, a raznolikost lepote se više uvažavala, jer je sada ultimatum lepog izgleda "ispeglano lice", veštački atributi, promena ličnog opisa kako bi se dostigao nivo te željene veštačke lepote.

I danas ima žena koje ostaju verne prirodnom izgledu, iako su potpuno u drugom planu kada je reč o onim najuticajnijim imenima na društvenim mrežama i onima koji imaju najviše uticaja na definiciju moderne lepote.

A prirodnost nedostaje iako se može steći drugačiji utisak. "Prelepa, prirodna", "Kada pogledam, deformisane od botoksa i silikona", "To je prava prirodna lepota - šta ćeš lepše", "Kada majka priroda stvori nešto lepo", komentarišu na Instagramu, gde ima komentara iz raznih krajeva naše zemlje ali i regiona.

Fotografija Beograđanke iz šezdesetih godina objavljena je na Instagram profilu Zanimljivosti u Beogradu koji pruža retrospektivu na neka prošla vremena. Pogledajte i modne trendove pre 60 godina, iz naše prestonice.

Da li ste vi nostalgični za ovakvom lepotom i modom?

01:49

TITA OPTUŽUJU DA SKINU KRIVICU SA SEBE! Joška Broz: Sve smo imali što danas nemamo, Jugoslavija je bila PRETEČA EVROPSKE UNIJE

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.