OVI PAROVI NIKADA NE MOGU ZAJEDNO, AKO SE SPOJE DOĆI ĆE DO EKSPLOZIJE: Pazite koga birate za PARTNERA
Svađa, Foto: Profimedia

rogovi u vreći

OVI PAROVI NIKADA NE MOGU ZAJEDNO, AKO SE SPOJE DOĆI ĆE DO EKSPLOZIJE: Pazite koga birate za PARTNERA

Svađaju se i za najmanju sitnicu

Objavljeno:

Postoje horoskopski parovi čiji su odnosi često prepuni nesuglasica. Oni jednostavno nikako ne idu zajedno i njihove veze su vrlo izazovne.

Oni su poput parova iz pakla, ne mogu se složiti ni oko najmanje sitnice. Iako ne mogu zajedno, oni nekada ne mogu ni jedno bez drugog, pa se veza pretvara u komplikovan odnos stalnog odlaženja i vraćanja.

Ovan i Rak

Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i potrebi za akcijom, dok su Rakovi emotivni i skloni introspekciji. Ovan će često izazvati Rakovu osećajnu stranu svojom tvrdoglavošći i impulsivnošću, dok će Rakovi doživljavati Ovna kao previše brzog i nepromišljenog. Za ovu kombinaciju je ključno usvajanje različitosti i naučiti kako komunicirati na način koji će umiriti oba partnera.

Ljutnja, Seks, Svađa, Ljubav
foto: Anna Bizo / Alamy / Alamy / Profimedia

Lav i Devica

Lavovi su strastveni i skloni velikim gestovima, dok su Device precizne, analitične i sklone detaljima. Ovi različiti pristupi životu i odnosima često dovode do nesporazuma. Lav će se osećati kao da ga Devica kritikuje, dok će Devica smatrati Lava suviše egocentričnim. Ova kombinacija može uspeti samo uz otvorenu komunikaciju i uzajamno poštovanje.

Vaga i Škorpija

Vage su sklone održavanju harmonije i izbegavanju konflikata, dok su Škorpije intenzivni i skloni dubokim emocijama. Vaga će se osećati preplavljenom Škorpijinim strastima i sumnjama, dok će Škorpije smatrati Vagu previše plitkom. Ovo je izazovna kombinacija koja zahteva puno truda kako bi se održala ravnoteža.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.