OVE 3 STVARI PRIVLAČE IZOBILJE U VAŠ DOM: Novac će PROTICATI kao reka kroz kuću, samo URADITE OVO
Ilustracija, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVE 3 STVARI PRIVLAČE IZOBILJE U VAŠ DOM: Novac će PROTICATI kao reka kroz kuću, samo URADITE OVO

Saznajte šta savetuju feng šui stručnjaci - kako da privučete izobilje u život...

Objavljeno:

Feng šui se ne odnosi samo na položaj nekih predmeta u domu, već i na naš odnos prema životu. Sledećih nekoliko feng šui saveta pomoći će, smatraju stručnjaci za feng šui, da energija novca brže protiče kroz vaš dom.

1. Jarke boje u delovima stana u kojima obavljate poslove vezane za novac

Majstori feng šuja uvek naglašavaju „područje novca” zelenom i ljubičastom bojom.Zelena je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo.

U kuhinji pronađite mesto za činiju grožđa - idealno je da pomešate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kada prođe sezona ovog voća, zamenite ga prelepom replikom u farbanom drvetu ili staklu..

2. Pažljivo rukovanje novcem je imperativ

radnik, siromaštvo, novčanik
foto: Csaba Deli / Panthermedia / Profimedia

Mnogi od nas imaju običaj da zgužvaju novčanice po džepovima ili ih ostavljaju na raznim mestima u kući. Kada počnete da zanemarujete novac, on će početi da zanemaruje vas. Razmislite o odnosu koji imate prema novcu i počnite da ga poštujete. Uvek ga držite uredno presavijenog u lepom novčaniku ili kutiji ili gde god da ga držite. Vodite računa da vaši računi budu uvek lepo složeni, spakujte račune za domaćinstvo u prelepe koverte ili plastične kutije u živim bojama. Držite ih na levoj strani stola, gde je novac u radnom prostoru.

3. Novac je energija koja mora da teče

Ako nemate dovoljno novca da date i potrošite, sigurno možete drugima posvetiti malo svog vremena ili pažnje. Zato provedite nekoliko minuta svake večeri da budete zahvalni za ono što imate i razmišljajući o tome šta biste mogli dati drugima. Uspeh nije samo da dobijemo više, već i zadovoljstvo u onome što već imamo. Kako se osećate zahvalnije za ono što imate, u vaš život će ulaziti više obilja i osećaja zadovoljstva, piše atma.hr.

01:11

EKONOMISTA SAVETUJE U ŠTA DANAS PRETVARATI NOVAC: Ne treba igrati samo na JEDNU kartu! Danas je važno ne izgubiti MNOGO

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.