AKO VAM JE SVEKRVA LAVICA, TEŠKO VAMA: U ovim znacima se rađaju NAJBOLJE, a zbog njih ćete poželeti da se RAZVEDETE
Ilustracija, Foto: Profimedia

bežite od njih

AKO VAM JE SVEKRVA LAVICA, TEŠKO VAMA: U ovim znacima se rađaju NAJBOLJE, a zbog njih ćete poželeti da se RAZVEDETE

Evo šta astrologija kaže o najboljim svekrvama, a kojih bi trebalo dase plašite

Objavljeno:

Svaki znak horoskopa ima različite karakteristike i odnos prema prijateljima, porodici, poslu i životu uopšte. Za Rakove se kaže da su "kućni tipovi", Strelčevi su nezavisni i avatnturisti, a da li znate kako se koji znak Zodijaka ponaša kada je u ulozi svekrve? Evo šta kažu astrolozi!

OVAN

Ako je vaša svekrva Ovan, dobro ste prošli! Ona se neće mešati u vaš život. Svog sina smatra odraslom osobom koja ima pravo da sama odlučuje, čak i ako se oženi sa nekim kao što ste vi. Iako će držati jezik za zubima, to ne znači da vam neće dolazit u posetu, kao "u prolazu". Najmanje jednom u dva ili tri dana će se pojaviti na vašim vratima. Ona je brza i beskompromisna. Nikada neće dozvoliti da pred njom vređate njenog sina, kao ni nju. Da biste iskoristili ovu njenu preteranu energičnost, najbolje je da je uposlite pod izgovorom "da vam nešto nije jasno"...

BIK

Svekrva u znaku Bika će pokušati da se što manje meša u vaš porodični život. "Banuće" vam u dom u proseku 1-2 puta mesečno. Više voli da joj vi dođete u posetu. U njoj ćete pronaći pouzdanog saveznika, pod sulovom da je između vas i supruga sve kako treba. Međutim, ako se ispostavi da se vaš muž, a njen sin, ne ponaša prema vama kako treba, ako se žali na vas ili smatra da previše novca trošite, sva podrška koju dobijate će nestati u trenu. Staće na stranu svog potomka, a prema vama će otvoreno pokazati neprijateljstvo.

BLIZANCI

Lako je naći zajednički jezik sa svekrvama Blizancima, posebno ako ste pričalica. Međutim, ako živite zajedno, očekujte da će vremenom početi da vam ide na živce. Njeno neprestano brbljanje će vas izludeti. Ona ne ume da čuva tajne, a dok tepnete će o svemu što se dešava u vašoj porodici saznati ne samo bliski rođaci, već i komšije, pa čak i potpuni stranci sa kojima stoji u redu u prodavnici. Ukoliko je vaša svekrva Blizanac, peporuka je da ne živite zajedno. SaTakvim svekrvama najbolje je da se tek kratko družite, da prošetate ili im date unuke ma čuvanje.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

RAK

Sa svekrvom u znaku Raka treba biti oprezan, jer je osetljiva. Ona je u stanju da okruži vašu porodicu pažnjom, ali u isto vreme će se jadati da je sav teret na njoj i da joj niko ne ukazuje dovoljno poštovanja i pažnje. Ona vam neće smetati posetama bez razloga. Inače je vrhunska domaćica koja slepo slavi sve porodične praznike. Biće veoma uvređena ako zaboravite da joj čestitate rođendan. Bake u znaku Raka vole unuci, a ona im, zauzvrat, ugađa ukusnim domaćim đakonijama.

LAV

Svekrva Lavica, budući da je veoma ponosna i u svakom društvu "najlepša i najbolja", blago rečeno bi mogla da vam napravi pakao od života. Ni u kom slučaju nemojte da pokušate da se poredite, a ukolko to ona čini i ako želite mir u kući - dozvolite joj da bude "bolja" od vas. Pridobićete je laskanjem, ali ne poniznim dodvoravanjem. Morate da pokažete da imate "kičmu". Imajte na umu da je njen sin nešto najbolje što korača ovim svetom i vi nikada nećete biti dovoljno dobri za njega. Ali, bonus je makar što vam neće dosađivati prečestim posetama.

DEVICA

Svekrva Devica je klasičan primer svekrve iz viceva. Ona je jezivo kritična, sklona tome da drugima "drži bukvicu" o moralu, nalazi zamerke bukvalno u sitnicama, u svemu vidi mane i gunđa ako napravite i najmanju grešku u kući ili prema članovima porodice. Sebe smatra uzorom, modelom na koji svi treba da se ugledaju. Ovo se posebno odnosi na kućne poslove! Niko ne kuva, ne čisti, ne pere bolje od nje i budite sigurni da neće propustiti priliku da vam to stalno "nabije na nos". Često ovakve svekrve doprinose raspadu braka. Ako je vaša svekrva Devica, ni za živu glavu ne pristajte da živite zajedno!

VAGA

Za ovu svekrvu je glavna stvar da održava tople i prijateljske odnose sa svim članovima porodice. Zato će se odmah prilagoditi rutini vašeg porodičnog života, a suživot sa ovakvom svekrvom je čak veoma prijatan. Ali, može da se desi da će se, budući da je potpuno nepraktična osoba, "okačiti o vrat" svom sinu, možda malo više nego što bi vama prijalo. Nesamostalna je, pa joj je tako potrebna muška podrška. Ipak, neće pokušati vas da ugrozi. Ćak i ako se razvedete od supruga, svekrva Vaga obično održava prijateljske odnose.

ŠKORPIJA

Veoma složen lik. Sa njom možete da budete ili neprijatelj ili saveznik, treće ne postoji. Takva svekrva će odmah proceniti koliko ste dobri za njenog sina, a ako joj nešto ne odgovara, pokušaće da vas se oslobodi. Uopšte joj neće biti bitno da li se njen sin slaže sa tim i da li će u ovom procesu biti povređen. Izbegavajte svađe sa svekrvom Škorpijom, jer je malo verovatno da ćete pobediti u večnom ratu protiv nje. Ako se pak, kojim slučajem, dobro slažete, potrudite se da održite takav odnos, ne uvodite novine koje bi mogle da je izbace iz takta.

STRELAC

Sa svekrvom u znaku Strelca biste mogli veoma dobro da se slažete. Glavno je da slušate njene stavove i rezone o različitim temama. Ova svekrva neće biti posebno zainteresovana za detalje vašeg porodičnog života, neće vam držati predavanja, ali će zahtevati da je poštujete. U slučaju da živite zajedno sa njom, a želite da vi i suprug budete malo sami, samo joj uplatite putovanje i problem je rešen - biće oduševljena!

JARAC

Ovo su možda najčudnije svekrve u Zodijaku. Kao da imaju masku na licu, nikada sa sigurnošću ne možete da kažete šta misle i osećaju. Obično svekrve u ovom znaku horoskopa imaju tendenciju da žive same, ako i neko vreme žive u zajednici sa vama, vrlo brzo će naći izgovor da se odsele. Nemaju običaj da posećuju sina i snaju, ali isto tako ih i ne pozivaju kod sebe. Zatvaraju se u svoj svet i neće ni tražiti pomoć ako im iznenada zatreba. Ako pokušavate da se zbližite sa njima, treba da znate da je to uzaludan posao.

VODOLIJA

Veoma originalna svekrva. Ona je moderna, neće vam nametati neka svoja moralna načela, ali je život sa njom nepredvidiv. Ono što je dobro i pozitivno jeste što je sklona tome da samo nestane iz vaših života, taman kad vam je "previše". Najviše će se baviti vašom decom, manje će vama posvećivati pažnju, a posebno će se pobrinuti za njihovo obrazovanje. Međutim, sa svekrvom u znaku Vodolije ne bi trebalo da pokušavate da se raspravljate. Iako je savremena, njeno ponašanje je veoma nepredvidivo.

RIBE

Svekrva u znaku Riba se vrlo često žrtvuje za svoju decu (može da se odnosi prema vama kao prema sopstvenoj ćerki), nastoji da im obezbedi mesto za život (čak i na svoju štetu) i na svaki mogući način da ga olakša. Ovo je neobično jer je sama veoma nepraktična. Ukoliko se osvađate sa suprgom, ona će se prva potruditi da vas pomiri, a ako je uvredite lako će vam oprostiti. Neće vas opterećivati čestim posetama, ali je veoma srećna kada vi dođete kod nje. Sanja o unucima i spremna je da na sebe preuzme sav teret oko njihovog podizanja.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.