5 RAZLOGA ZAŠTO ŽENE VOLE MUŠKARCE SA VELIKIM NOSEVIMA: Jeste ONO ŠTO MISLITE, ali evo šta su ONE REKLE
Ilustracija, Foto: Profimedia

SAZNAJTE

5 RAZLOGA ZAŠTO ŽENE VOLE MUŠKARCE SA VELIKIM NOSEVIMA: Jeste ONO ŠTO MISLITE, ali evo šta su ONE REKLE

Ako imate veliki nos, ne stidite se, već sa ponosom krenite u napad, jer će se naći devojka kojoj će to svideti.

Objavljeno:

Često se polemiše o tome, da li su muškarci sa velikim nosevima ružni i da li su oni privlačni devojkama. Iako mnogi misle da devojke izbegavaju da budu sa muškarcima koji imaju veći nos, mi smo odlučili da vam damo nekoliko razloga zbog kojih devojke obožavaju nosonje.

1. Ko ima veliki nos ima i veliki „ponos“

Znate šta kažu za muškarce sa velikim stopalima? Ista ta teorija primenjuje se i na muškarce sa velikim nosevima, pa se zato kaže „šta je u izlogu, to je i u radnji“. Iako neki misle da veliki nosevi nisu privlačni, kod nekih devojaka, to je samo pokazatelj da muškarac krije „tajno oružije“ koje će izludeti svaku devojku.

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

2. Kad su ruke zauzete, dobar je i nos

Kažu da se tokom ljubavnog zanosa trebaju koristiti svi delovi tela. Međutim, kada su ruke zauzete, šta onda raditi? Oni koji imaju veći nos mogu odlično da ga iskoriste, a budite sigurni da će se ženama svideti vaše nosno golicanje.

Ruke, Šake, Dlanovi
foto: Profimedia

3. Veliki nos je dokaz mudrosti i moći

Kroz istoriju se verovalo da muškarci sa velikim nosem poseduju posebnu moć i mudrost. Neke žene i danas veruju u to, a mnoge mogu to i da potvrde, jer žene koje su bile sa nosonjama kažu da su oni neverovatni i da uvek imaju nešto novo da im pokažu.

4. Imaju više para

Kinesko verovanje govori da muškarci sa velikim nosem imaju više para, pa će devojke koje u to veruju sigurno hteti da se upoznaju sa vama. Čak i ako trenutno nemate velike količine novca, to ne znači da ih nećete imati, jer Kinezi veruju da muškarci sa velikim nosevima privlače novac i da će kad tad doći do bogatstva.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

5. Otporniji su na bolesti

Žene žele zdrave i jake muškarce, a istraživanja su pokazala da muškarci sa većim nosevima imaju bolju zaštitu od virusa i da imaju jači imuni sistem, tako da su otporniji i izdržljiviji od muškaraca sa manjim nosevima.

05:22

Ubrizgavao je to u nos, a ja tada nisam znao da je i to vrsta dopinga!

(Espreso/muskimagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.