POČELI SU VEZU U TROJE, ONDA BRAK A SAD ĆE I DETE: Porodica ih se ODREKLA ali oni se VOLE i brane svoju POLIGAMIJU
Brak u troje, Foto: Printscreen/Instagram/rachaelmeir

NEVEROVATNO

POČELI SU VEZU U TROJE, ONDA BRAK A SAD ĆE I DETE: Porodica ih se ODREKLA ali oni se VOLE i brane svoju POLIGAMIJU

Čini se da je vreme kada se sve slobodnije živi i odlučjuje a pogotovo kada je reč oi ljubavi. Tako se ovaj trojac našao, zaljubio i na kraju venčao.

Objavljeno:

Rejčel Meir(43) i Eron(42), sa Floride, Amerika, venčali su se septembra 2006. godine. Oni su se upoznali i zaljubili još na koledžu i pre venčanja bili su četiri godine u vezi. Kao i svi drugi mladi bračni parovi i ova žena je mislila kako će se skrasiti pored supruga u braku u kome će dobiti decu. Međutim, sudbina je imala druge planove za nju.

- Početnih godina braka shvatila sam da sam biseksualka. Nisam želela da lažem supruga u vezi sa time i rekla sam mu kako sam uvidela da me privlače i žene, iako nisam bila ni sa jednom od njih. Eron je strejt, ali je ostao otvoren po pitanju toga da možda počnemo oboje da izlazimo sa jednom istom ženom - započinje svoju ispovest Merova, piše San.

Ovaj netipičan bračni par je početkom 2019. godine ozbiljno razmislio o tome da nađe devojku sa kojom će se oboje upustiti u vezu. Sreću su okušali na sajtu za upoznavanje.

- Kejsi (33) iz Kolorada je bila prva žena sa kojom smo kao par stupili u kontakt. Avgusta iste godine, 2019. dogovorili smo se da se upoznamo. Imala sam neopisivu tremu, toliku da sam se veći deo večeri krila iza naočara za sunce i pustila moga supruga da sa Kejsi razgovara o fudbalu koji je oboje interesovao. Na kraju večeri je uveliko zašlo sunce, skinula sam naočare i prvi put uhvatila njen pogled, od tada sam zaljubljena u nju. Takođe, i Eron je odmah “kliknuo” sa njom. Počeli smo svi da se zabavljamo i decembra 2019. godine Eron i ja smo se preseili u njenu kuću u Kolaradu - objašnjava Meirova.

Rejčel navodi kako su svi bili protiv njihove veze u troje. Njena porodica je mislila da je to Eronov izgovor kako bi se zabavljao sa mlađom ženom. Eronova porodica je msilila da je on pokriće za lezbejsku vezu svoje žene, dok je Kejsina porodica mislila da je Rejčel i Eron iskorišćavaju.

- Svima smo zapušili usta kada smo moj suprug i ja rešili da oboje zaprosimo Kejsi. Bilo je to juna 2022. godine. Na moj 42. rođendan, dovela sam Kejsi u sobu i ona je našla u fioci dijamantski prsten namenjen njoj. Kada se okrenula bila sam na jednom kolenu, ali pored mene na jednom kolenu je bio i Eron. Kejsi je bila zbunjena prosidbom od strane nas oboje, samo je vikala “Da, pristajem”, a mi smo bili presrećni. Često nas pitaju da li svi spavamo u istom krevetu i odgovor je potvrdan, samo se osoba u sredini smenjuje. Pravilo je da kada dvoje od nas žele se*s, podrazumeva se da se treća osoba pridruži. Shvatili smo da nismo tipični monogamni par, ne želimo decu niti monogamiju, ali sve troje se veoma volimo i srećni smo - završava Rejčel.

Ova žena dodala je da su se sve troje 2021. godine preselili na Floridu. Svima im je žao što se ne mogu i zakonski venčati, ali organizovali su manju ceremoniju navodnog sklapanja braka novembra 2022. u Meksiku. Rejčel radi kao lajfkouč koji se bavi odnosima ljudi u vezi, a specijalnost su joj nemonogamne zajednice.

07:26

UKRALA 1.3 MILIONA EVRA, PA JOJ MNOGI NUDE BRAK?! Eksperti tvrde da je do krađe moglo doći na OVA DVA NAČINA Javnost u neverici!

(Espreso/srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.