STRUČNJACI OTKRILI POSLE KOLIKO SASTANAKA JE NAJBOLJE IMATI PRVI SE*S: Samo tad NEĆE pomisliti da ste LAKA
Ilustracija, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

pažnja

STRUČNJACI OTKRILI POSLE KOLIKO SASTANAKA JE NAJBOLJE IMATI PRVI SE*S: Samo tad NEĆE pomisliti da ste LAKA

Evo posle koliko sastanaka je idealno da imate prvi odnos

Objavljeno:

Svako ima svoje mišljenje o tome kada je pravo vreme za seks sa novim partnerom. Dok neki ne čekaju ni drugi sastanak za seks, drugi čekaju brak da bi bili intimni sa svojim partnerom.

Zbog toga je Match.com pitao više od 5.500 samaca o njihovim navikama u zabavljanju, uključujući i to koliko je sastanaka bilo najbolje pre nego što su imali seks. Prema njihovom istraživanju, magični broj sastanaka pre seksa je pet.

Oko 35 odsto ljudi reklo je da je najbolju vezu koju su započeli seksom na petom sastanku, prenosi Sekpert. Dakle, ako želite da se vaš sastanak završi u vezi, samo ostavite seks do petog sastanka. Ako želite samo veze za jednu noć, broj sastanaka nije bitan.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Međutim, iznenađujuće, 25 odsto muškaraca i žena reklo je da su se njihovi veze za jednu noć zapravo pretvorile u veze.

Ali zašto je peti sastanak toliko uobičajen kao idealan broj sastanaka pre seksa?

Do petog susreta bolje se vidi kakav je on zapravo čovek. Do tada bi trebalo da znate da li je neko fin, da li je loša osoba, da li vam je prijatno kada ste zajedno, da li izgleda da ga zanima ono što vas zanima...

Do tada ste sebi dali priliku da vidite da li imaju nešto od stvari koje tražite, da li su zabavne, da li su ambiciozne ili koje god osobine koje tražite u osobi, ali i da proverite da li postoji prilika za nešto ozbiljno između vas ili ako se radi na isključivo seksualnoj vezi.

Bonus video: SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

(Espreso/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.