ONI NE MOGU RANO DA SE SKRASE, MNOGO GREŠE I MNOGO VARAJU: 3 znaka ZODIJAKA koji KASNIJE nađu LJUBAV
Ljubav, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

astro ljubav

ONI NE MOGU RANO DA SE SKRASE, MNOGO GREŠE I MNOGO VARAJU: 3 znaka ZODIJAKA koji KASNIJE nađu LJUBAV

Ako ste sa njima u vezi umnogo znači koliko godina imaju, iz samo jednog razloga

Objavljeno:

Zbog mnogih grešaka ovim znakovima horoskopa treba malo više da shvate šta je za njih najbolje, pogotovo u ljubavi. Dok sve saberu i oduzmu 3 znaka u tradicionalnom Zodijaku ne mogu da znaju u ranim godinama kakav im je partner potreban.

Evo šta kaže astrologija, koje su to greške i kakva ih sudbina čeka:

Dve devojke, Ljubav, Devojke, Žene
foto: Roman Babakin / Alamy / Alamy / Profimedia

OVAN

Ovan je spreman da se zaleti u neku vezu bezglavo, on nema vremena da propituje sve okolnosti i razmišlja da li je neka osoba prava za njega ili ne. To donosi mnogo uživanja, ali kako godine odmiču, počinje da se menja.

Spreman je da prvo skoči, pa onda kaže "hop", a čak i ako doživi veliko uzbuđenje u nekom poznanstvu, zapita se - "da li je ova osoba stvarno vredna mog posvećivanja". Zato je veća verovatnoća da će ljubav svog života ipak sresti nakon 40. godine, a možda čak i deceniju kasnije.

BLIZANCI

Blizanci nisu baš sigurni šta traže od svoje "druge polovine", bar u mladosti. Započinju vezu, a onda usput analiziraju da li mu neke osobine smetaju manje ili više. Tako je potrebno dosta vremena dok izgrade jasnu sliku o svom karakteru i ponašanju u ljubavi, pa samim tim i da shvate šta je ono što žele.

Ljubav
foto: Frederic Cirou / PhotoAlto / Profimedia

ŠKORPIJE

Škorpije su često pesimisti, pa odbacuju dosta šansi smatrajući da im potencijalni partner ne bi odgovarao. Kako vreme bude odmicalo, moraće da promene svoj pristup. To znači da manje gledaju šta je sve to što im se ne sviđa, a malo više obrate pažnju na ono što bi moglo da im odgovara. Ne razmišljajte samo o tome gde će nastati potencijalni sukobi, već oslušnite da li vam srca govore istim jezikom. To će doći kasnije u životu, ali će biti vredno čekanja.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Lepa & srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.