OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA NIKAD NE POPUŠTA I NJIHOVA JE UVEK ZADNJA: Rasprava se završava onda kada ONI TO ŽELE
Svađa muškarca i žene, Foto: Profimedia

astro

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA NIKAD NE POPUŠTA I NJIHOVA JE UVEK ZADNJA: Rasprava se završava onda kada ONI TO ŽELE

Misle da je njihova reč "amin"

Objavljeno:

Mora da ste nekada upoznali osobu koja uvek, ali baš uvek, mora imati zadnju reč? Takve osobe su ponekad izazovne, ali su neverovatno samosvesne. Postoje tri znaka koja se posebno ističu po svojoj želji da je u svakom razgovoru njihova bude zadnja.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strastvenosti i sklonosti preuzimanju inicijative. Znaju šta žele i kako to da postignu. Njihova borbena priroda često ih tera da budu vođe u razgovorima, posebno kad se radi o pitanjima koja su im važna. Oni se osećaju odgovornima da donesu pravilnu odluku i moraju osigurati da njihova reč bude posljednja kako bi se uverili da je njihova perspektiva usvojena.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Lav

Lavovi su poznati po svojoj harizmi i potrebi da budu u središtu pažnje. Vole biti u pravu i često smatraju da imaju najbolje rešenje za svaku situaciju. Njihova potreba za priznanjem često ih tera da inzistiraju na zadnjoj reči kako bi se osećali kao vođe razgovora. Za njih to je način da pokažu svoju snagu i autoritet.

Škorpija

Škorpije su duboko emocionalne i analitički nastrojene. Iako su često tajanstveni po pitanju svojih osećaja, želja za dubljim razumevanjem ih tera da ispitaju svaki aspekt razgovora. Oni ne mogu podneti neodgovorena pitanja ili nerazjašnjene situacije, zbog čega će uvek voditi imati reč, kako bi osigurali da je svima sve jasno.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/Srbja danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.