ŽENA KOJA IZGLEDA KAO BOGINJA, A IMA ASTRONOMSKI IQ SINOĆ SE POJAVILA SKORO GOLA: Isprovocirala sve u OVOJ HALJINI
Kejt bekinsejl, Foto: Profimedia

neverovatno lepa

ŽENA KOJA IZGLEDA KAO BOGINJA, A IMA ASTRONOMSKI IQ SINOĆ SE POJAVILA SKORO GOLA: Isprovocirala sve u OVOJ HALJINI

Izazovna haljina koju je nosila nije tek obična provokativna haljina

Objavljeno: 12:41h

Jedna od najprimećenijih gošći na sinoćnjem gala događaju amFar gala u Veneciji bila je glumica čiji su zaštitni znak, gledano iz ugla njenog stila, izazovne haljine. Od toga nije ni sinoć odstupila priredivši i pored toga iznenađenje.

Izazovna haljina koju je nosila nije tek obična provokativna haljina. Radi se o kombinaciji raskošne toalete od tila sa zlatnim detaljima i zlatnog bodija koji je sprečio da se sve razotkrije.

Kejt Bekinsejl
foto: EPA-EFE/ANDREA MEROLA

Kejt Bekinsejl (50) koja je zablistala na događaju organizovanom u okviru 80. Filmskog festivala u Veneciji, prate komentari da izgleda veoma mladoliko. Neće proći još mnogo vremena, a uskoro će takvi komentari postati suvišni kada sve veći broj ljudi shvati da lepota nije ograničena godinama.

Pored Kejt Bekinsejl koja ima IQ 160- kako se godinama priča, bilo je još izazovno odevenih zvanica poput Rite Ore koja je i do sada na Filmskom festivalu u Veneciji prikazala niz smelijih modnih izdanja.

Kejt Bekinsejl je rođena u Londonu, od oca Ričarda Bekinsejla, TV glumca koji je preminuo 1979. godine, i majke Džudi Lo, pozorišne i TV glumice. Kejt ima polu sestru sa očeve strane koja se zove Samanta, koja je takođe glumica.

Pohađala je privatnu "Godolphin and Latymer School", i kao tinejdžerka je pobeđivala na takmičenju za mlade pisce. Nakon problematičnog detinjstava, uključujući i period anoreksije, počela je da sledi svoje roditelje i počinje da se bavi glumom.

Kejt Bekinsejl
foto: Profimedia

Njena prva uloga je bila u TV filmu One Against the Wind, 1991. godine. Pohađala je New College (Oksfordski univerzitet), gde je učila ruski i francuski jezik. U toku prve godine na Oksfordu dobija ulogu u filmu Mnogo buke ni oko čega. Zadnju godinu studija nastavlja u Parizu, ali odlučuje da je napusti i da se posveti glumi. Nakon toga igrala je u nekoliko manjih filmova kao što su: Shooting Fish i The Last Days of Disco.

Njena prva veća uloga u američkim filmovima je bila u filmu Brokedown Palace, 1999. godine. Nakon toga 2001. godine igra glavnu žensku ulogu u filmu Perl Harbor, koju je dobila nakon što je Šarliz Tron odustala od te uloge. Nakon toga igrala je u filmovima kao što su: Serendipity, Podzemni svet, Van Helsing, Avijatičar, Click i Underworld: Evolution.

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.