5 STVARI KOJE ĆE VAS BRZO IZBAVITI IZ GUŽVE U SAOBRAĆAJU: O ovome niste razmišljaji, a VRLO je korisno
Gužva u saobraćaju, Foto: Aleksandar Stojanović

PROBAJTE

5 STVARI KOJE ĆE VAS BRZO IZBAVITI IZ GUŽVE U SAOBRAĆAJU: O ovome niste razmišljaji, a VRLO je korisno

Ukoliko se zadesite u popodnevnoj gužvi u Beogradu, ne morate biti nervozni, mnogo je kvlaitetnih stvari i mogućnosti koje možete za to vreme da radite, samo do sada niste razmišljali o tome.

Objavljeno: 18:51h

Kada su čekanja u pitanju, kada se nađete u nekoj koloni, dugo čekate na semaforu ili su radovi na putu, šta je ono što može da vrati osmeh na lice, i da se ne prepustite besu i nerviranju?

Možda je svakako lakše ukoliko putujete sa prijateljima ili sa nekom dragom osobom, ali ukoliko ste sami, put zaista može da bude zamoran, i da vas čekanje na granici I česta stajanja na putu dovedu do besa.

Žena vozač, Vozač, Automobil, Svađa, Bes, Ljutnja, Vozačica, Saobraćaj, Vožnja
foto: Profimedia

Međutim, to je stvar koju sebi ne smete nikako da dozvolite dok vozite, bez obzira da li je reč o dužim ili kraćim relacijama, jer vam za vožnju pre svega treba dobro raspoloženje i da budete dobro naspavani.

Da vidimo, šta sve možete da radite kada vas na putu sačeka neka nepredviđena okolnost,ukoliko je kolona na raskrsnici i generalno u putu velika i morate ostati u kolima i čekati :

Slušate dobru muziku

Sigurno ste se kod kuće opremili sa gomilom CD-a ili ste narezali vašu omiljenu muziku na USB-u. Pustite vaš omiljeni bend i pojačajte koliko god vi želite, do daske ukoliko to zelite.

Konačno vaših pet minuta, jer nema onih koji dobacuju da je glasno, da je šund, da ne valja, da menjate, da smanjite i sl. Ovo je trenutak kada sasvim sami možete da uživate u muzici koju toliko volite.

slušanje muzike
foto: Profimedia

Pevate na sav glas

Uvek su vam govorili svi kako ne znate da pevate i kako nemate te toliko potrebne glasovne sposobnosti. E sada je prilika da vičete na sav glas i da vašu omiljenu pesmu ili više njih pevate samo za svoju dušu. Neće biti onih koji će vam reći kako i šta treba da ispravite, da li kreštite. Dakle pustite glas.

Meditacija

Možda je ovo idealan trenutak da odvojite vreme za meditaciju. Biće sjajna izazov za vas da vidite koliko ste dobro istrenirali poslednju meditaciju i tehniku disanja, a da vas ne ometaju zvukovi i slike koje dolaze spolja.

Ovo je savršen moment da proverite svoju moć koliko možete da se skoncentrišete na to što radite, i da izolujete sve zvukove koji dopiru sa strane.

Meditacija, Joga
foto: Profimedia

Preispitujete svoje odluke i to činite na glas

Pričajte sami sa sobom, recite sve ono što vam je na duši i sve ono što nikome niste do sada, što vam i dalje leži na srcu. Biće vam sigurno lakše, jer ćete na taj način sav teret koji nosite i sve one neizgovorene reči, konačno izaći iz vas.

Nadajmo se da baš neće biti suza, ali i to možete ukoliko niste za tu vrstu pokazivanja emocija pred drugima. Možda je sada pravi trenutak da isplačete sve ono što dugo nosite usebi.

Aplikacija
foto: RINA

Učite strani jezik

Toliko ima zanimljivih programa na internetu za učenje stranih jezika uz pomoć kojih ćete savladati barem osnovne pojmove nekog drugog stranog jezika.

02:37

NEKADA SE KVAR NA SEMAFORIMA REŠAVAO U MINUTIMA! Okanović o čestim saobraćajnim nesrećama: Semafor u Karađorđevoj NE RADI MESECIMA!

(Espreso/autonadlanu.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.