NA NEBU JE TOTALNA APOKALIPSA, SVI SE HVATAJU ZA GLAVU: Evo koje planete su JOŠ UVEK RETROGRADNE i DO KADA
Planeta, Foto: Profimedia

astro planete

NA NEBU JE TOTALNA APOKALIPSA, SVI SE HVATAJU ZA GLAVU: Evo koje planete su JOŠ UVEK RETROGRADNE i DO KADA

Kada su u pitanju retrogradne planete sve što se desi pod njihovim uticajem je potpuno nepredvidivo, dobro ili loše

Objavljeno:

Retrogradne planete simbolizuju faze ličnog i duhovnog preobražaja. Njihova pozicija u astrologiji ukazuje na oblasti koje zahtevaju dublju introspekciju i razmatranje unutar naše natalne karte.

Tokom retrogradnih perioda planeta, pozivamo sebe da rastemo, da se isceljujemo i da otkrijemo dublje slojeve naše unutrašnje snage.

Merkur, Venera, Saturn, Uran, Pluton i Neptun su retrogradni, a Jupiter uskoro sledi. Venera 3. septembra kreće direktno, a Merkur će joj se pridružiti 15. septembra.

Evo kratkog vodiča kako se svaki astrološki znak može ponašati tokom retrogradnih planeta:

Svemir, Astronaut, Planete, Galaksija
foto: Profimedia

Ovan (21. mart - 19. april): Koristite retrogradne periode da preispitate svoje ciljeve i akcije. Fokusirajte se na završavanje nedovršenih projekata pre nego što započnete nove.

Bik (20. april - 20. maj): Povedite računa o finansijama i materijalnim pitanjima. Razmislite o budžetiranju i preispitajte svoje vrednosti kako biste osigurali stabilnost.

Blizanci (21. maj - 20. jun): Obratite pažnju na komunikaciju i odnose s okolinom. Razmislite pre nego što izgovorite nešto i izbegavajte konflikte.

Rak (21. jun - 22. jul): Fokusirajte se na svoje emotivno blagostanje. Preispitajte svoje unutrašnje osećaje i osigurajte da se negujete tokom ovog perioda.

Lav (23. jul - 22. avgust): Posvetite se ličnom rastu i kreativnim projektima. Istražite svoje strasti i hobbije, ali budite spremni da prilagodite svoje planove.

Devica (23. avgust - 22. septembar): Fokusirajte se na organizaciju i rešavanje problema. Pregledajte svoje radne obaveze i zdravstvene navike.

TOI-1452b, Planeta, Svemir, Planeta okeana
foto: Printscreen/Twitter/@Josep_Trigo

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Posvetite se ravnoteži i harmoniji u odnosima. Preispitajte kako se osećate u vezi sa drugima i radite na rešavanju nesuglasica.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Duboko razmislite o svojim strahovima i tajnama. Iskoristite retrogradni period za unutrašnje istraživanje i oslobođenje emocionalnog tereta.

Strelac (22. novembar - 21. decembar): Fokusirajte se na svoje ciljeve i duhovni rast. Istražite nove ideje i filozofije, ali budite oprezni s impulsivnim odlukama.

Jarac (22. decembar - 19. januar): Preispitajte svoje profesionalne ciljeve i planove. Obratite pažnju na strukturu i organizaciju kako biste postigli dugoročni uspeh.

Vodolija (20. januar - 18. februar): Posvetite se društvenim mrežama i povezivanju s prijateljima. Razmislite o svojim društvenim ciljevima i kako se uklapate u veće zajednice.

Ribe (19. februar - 20. mart): Fokusirajte se na svoju intuiciju i unutrašnje snove. Pregledajte svoje duhovne prakse i koristite ovaj period za dublje razumevanje sebe.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.