11 stvari koje nikako ne smete da stavljate u vaginu (GIF)

PREDIGRA I ZADOVOLJSTO

11 stvari koje nikako ne smete da stavljate u vaginu (GIF)

Ako ste ikada pomislile da bi bilo zabavno i pomalo bezobrazno da tamo dole stavite igračkice ili neku hranu, razmislite dva puta pre nego što to zaista i uradite
Objavljeno:

Koliko daleko biste išli da zadovoljite sebe? Čule ste priče, videli razne stvari u filmovima ali ipak budite oprezne, neke od tih stvari mogu biti jako opasne za vas i mnogu vam ozbiljno narušiti zdravlje. 7 rečenica koje žene ni u ludilu ne žele da čuju u krevetu (GIF)​ 1. Voće i povrće Banane i krastavci izgledaju kao zanimljivi dodatci seksualnom životu, pogotovo u godinama kada devojke eksperimentišu. Klinički seksolog doktor Ivonka kaže da je to izuzetno rizično jer te namirnice na sebi mogu imati parazite i bakterije. Bez obzira koliko ih dobro očistite bakterije i paraziti mogu ostati na površini. To što pojedine namirnice imaju oblik penisa ne znači da je dobro stavljati ih u vaginu, hranu držite iznad pojasa a ne ispod.

tumblr
Ako odgovorite na ova 3 pitanja spremni ste za brak (FOTO) 2. Gelovi za tuširanje Ispiranjem možete redukovati prirodne bakterije u vagini i dovesti nove bakterije i nadražiti sluznice. Takođe je naučno povezano sa upalom male karlice, i može izazvati bolesti kao što su hlamidija, gonoreja, bakterijski vaginitis, rak grlića materice i smanjiti plodnost.
tumblr
Ovo nemojte činiti: 5 poteza koji će uništiti savršeni poljubac (GIF) 3. Farba za kosu Naravno da je većina ponekad poželela da pokaže muškarcu roze ljubavni tepih oblikovan u srce, ali pazite se jer je koža tamo dole osetljivija od kože glave, i fraba može da je iritira. Ukoliko želite da ofarbate to područje prvo se raspitajte koje farbe su tome namenjene i koje ne izazivaju iritacije.
tumblr
Horor torte: Deca su plakala kad su ih videla! (FOTO) 4. Pojedini lubrikanti Lubrikanti mogu sadržati paraben, DEA, glicerin i parfem. Mnogi od ovih sastojaka su povezani sa kancerom, poremećajem hormona, i iritacijama kože, rekao je doktor Stok. Lubrikanti koji su na uljanoj bazi su gušći i masniji pa ih je teže oprati sa intimnog područja, što može izazvati infekcije.
tumblr
5. Živa bića Zamislite da životinja koju ste smestili unutra odluči da tu i ostane jer joj se više sviđa. Da li reči vagina i životinje uopšte treba da stoje u istoj rečenici.
tumblr
6. Oštre predmete Doktor Džejms kaže da je čuo za igle za pletenje i staklene flaše zaglavljene u vagini. Poneki ljudi bi išli zaista daleko da zadovolje sebe, ali ipak je bolje koristiti seksi igračke koje ne mogu da se polome u vama.
tumblr
7. Prljavi toalet papir Damama ovo i ne bi trebalo naglašavati, uvek treba da se brišete od napred ka nazad. Ukoliko to ne radite rizikujete da fekalne bakterije smestite u vaginu i dobijete neku infekciju.
tumblr
8. Lekovi Lekovi i alkohol se mogu apsorbovati u previsokim količinama jer je vagina veoma vaskularna i veoma efikasno apsorbuje hemikalije, kaže doktor Džejms. Postoji urbana legenda o ženama koje stavljaju tampone nakvašene votkom da bi odmah apsorbovale alkohol u krv, ali to nije tako dobra ideja.
tumblr
9. Mekane plastične seks igračke Seksualne igračke su noviteti i nisu prošle zdravstvene kontrole. Mnogi proizvođači čak ne stavljaju ni sastojke na pakovanja. Mnoge mekane, plastične ili gumene igračke su potencijalno kancerogene. Ovakve igračke mogu izazvati razne posekotine, ogrebotine, mikrobe i infekcije. Birajte tvrđe seks igrače od tvrde plastike, silikona ili nerđajućeg čelika.
tumblr
10. Voda Bazeni i kade prosto pozivaju na seks. Ali voda koja se u njima nalazi je hlorisana, a hlor može da poremeti prirodni ph balans vaše vagine. Jezera, reke i potoci su domaćini mnoštvu mikroba i bakterija koje mogu ozlediti vašu vaginu. Seks na ovakvim prostorima može ostaviti mnoštvo bakterija u vagini i učiniti je ranjivom i osetljivom. Zato dame budite pažljive šta radite tamo dole.
tumblr
11. Ljuti sos Ukoliko ne želite da vas peče ljuta vatra nemojte to raditi. Ako vam se to već dogodi postoji nekoliko načina da to neutrališete.
tumblr
(Espreso.co.rs / Izvor: yourtango.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.