OVO SU KLASIČNE REČENICE KOJE IZGOVARAJU NEZRELI MUŠKARCI: Sa njim vam veza nikad neće biti OZBILJNA
Ljubav, Foto: Profimedia

pažnja

OVO SU KLASIČNE REČENICE KOJE IZGOVARAJU NEZRELI MUŠKARCI: Sa njim vam veza nikad neće biti OZBILJNA

Ljubav je često vrlo slepa i ne zna za granice

Objavljeno: 17:36h

Nijedna zrela žena ne želi vezu sa muškarcem za kojim će morati da trči kao za malim detetom. Ali ipak, ljubav je često vrlo slepa i ne zna za granice. Ponekad na početku odnosa vidimo osobu drugim očima i umesto emocionalno nezrelog muškarca, pred sobom vidimo srodnu dušu.

Evo koje fraze pokazuju da ste u vezi sa emocionalno nezrelim muškarcem:

1. „Deca uništavaju život“

Dobro je ako čujete ovu frazu i pre nego što uđete u vezu sa muškarcem. Mnoge žene veruju da mogu lako da prevaspitaju muškarca i kao rezultat toga se suočavaju sa velikim razočarenjem. Ako je muškarac, posebno muškarac stariji od 30 godina, odlučio da u njegovom životu nema mesta za decu, teško da možete nešto da uradite po tom pitanju – osoba jednostavno nije emotivno spremna da preuzme odgovornost za druge. Da li ste spremni da potrošite godine svog života na njega ukoliko vi sanjate da imate veliku porodicu?

Zavođenje, Ljubav, Žena, Muškarac, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

2. „Prihvati me ovakvog kakav sam ako hoćeš da budeš sa mnom“

Ovo bukvalno znači – „Neću da se menjam zbog tebe!“ On je iskren prema vama. Kao što smo rekli, mnoge žene žure da promene partnera. I ne treba da se menjate zbopg drugih, ali je u vezui važno da se jedno drugom prilagođavate i da zajednički menjate stvari koje osobi koju volite smetaju. Ako partner nije spreman da promeni ništa, u vezi ste sa emocionalno nedostupnom osobom.

3. „Hajde da odlučiš sama“

Ovo je još jedan alarm da imate posla sa muškarcem koji neće da preuzme odgovonost. U redu je ako je pitanje beznačajno i učešće partnera u principu nije potrebno, međutim, u slučaju kada treba preduzeti ozbiljan korak, na primer, za kupovinu nekretnine ili donošenje neke druge vitalne odluke, a muškarac prebacuje svu odgovornost na vas, razmislite kako će izgledati vaš odnos u budućnosti.

4. „Jesam li obećao?“

Emocionalno nezrela osoba jednostavno ne shvata koliko je važno održati obećanja. On je spreman da odustane od svega i ostavi vas nasamo sa problemom. Pretpostavimo da ste zakazali sastanak u vreme kada nemate mnogo vremena zbog posla ili drugih razloga, ali muškarac potpuno ignoriše vašu žrtvu, navodeći da ne može danas i generalno mu se ne izlazi.

5. „Pa šta, samo se dopisuje“

Najgore od svega, ako i dalje legitimišete svoju vezu i odjednom shvatite da ste daleko od toga da ste sami u njegovom životu. Infantilni muškarac nije u stanju da preuzme odgovornost za svoje postupke i stoga će početi da vas optužuje za preteranu sumnju, jer će za njega čak i prepiska sa drugom ženom biti talas emocija koje su infantilnim ljudima iskreno potrebne. I neće prestati. Razmislite dvaput o tome sa kim povezujete svoj život.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Magazin novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.