GERIJATRIJSKA INFLUENSERKA NAPUNILA 102 GODINE: Otkrila je 2 PRAVILA za DUG ŽIVOT, SRBI će ih ODOBRITI
Ajris Apfel, Foto: Printscreen/ Instagram/ iris.apfel

matorka

GERIJATRIJSKA INFLUENSERKA NAPUNILA 102 GODINE: Otkrila je 2 PRAVILA za DUG ŽIVOT, SRBI će ih ODOBRITI

Uživala je celog svog života, a ne namerava da prestane, evo u šta veruje influenserka od 102. godine

Objavljeno:

Ajris Apfel modna ikona i dekoraterka enterijera, juče je sa stilom proslavila 102. rođendan. Rođena je daleke 1921. u Njujorku, a iz godine u godinu ne prestaje da oduševljava energijom i inspiracijom. Već decenijama je dobro poznato ime u modnim krugovima, a na Instagramu je prati 2.8 miliona ljudi.

- Ko bi rekao - napisala je najstarija influenserka uz fotografiju na kojoj drži balone sa brojem godina. Na fotki koju je objavila Iris nosi rozi ogrtač s hrpom debelih plastičnih ogrlica i narukvicama i naravno, svoj zaštitni znak, velike okrugle naočare.

Njeni pratioci poželeli su joj sve najbolje, a jedan je napisao: "Srećan rođendan, Iris. Ti si predivna, harizmatična dama! Ti si inspiracija za sve nas."

Drugi je dodao: "Prvi put sam saznao za vas kada ste imali 84 godine. Bila je tolika radost gledati vas sve ove godine od tada. Vi ste sjajna zvezda i inspiracija, gospođo Iris. Bog vas blagoslovio!!!"

Iris može da se pohvali bogatim isutvo u modnoj industriji, a jednom prilikom je otkrila svoj životni moto: "Više je više, a manje je dosadno. Nikada nisam bila za teoriju da je manje više. Za mene to nema nikakvog smisla. To je kao da kažete manje novca vas čini bogatijim", rekla je Ajris koja za sebe u šali kaže da je gerijatrijska starleta i najstarija tinejdžerka na svetu.

Njena života deviza je - biti individua i ne pratiti gomilu.

Uprkos tome što ima 102 godine, Iris odbija da se penzioniše. Umesto toga lansirala je kolekciju broševa, ogrlica i minđuđa nedelju dana pre svog rođendana. Kada je napunila 100 godina, rekla je: "Mislim da je odlazak u penziju u bilo kojoj dobi sudbina gora od smrti. Samo zato što se neki broj pojavi ne znači da morate da stanete."

Kako kaže humor je najvažnija stvar u životu.

- Smisao za humor je neophodan. Ne mislim na "haha" smisao za humor, već na sposobnost da uočite te male stvari i da shvatite koliko su besmislene i koliko ne obraćamo pažnju na važne stvari. Kao što možete da primetite ja nisam minimalista, volim razne stvari. Uživam da ih uklapam, kaže Ajris.

Zanimljiva činjenica iz njenog života je to što je 2018. dobila svoju Barbie lutku. Njena verzija lutke nosi zeleno Gucci odelo s plavom kragnom, kao i hrpu modnih dodataka i velike naočare sa crnim okvirima po kojima je Apfel prepoznatljiva.

DEDA MILOVAN KOJI JE DIGAO ČEDU IZ MRTVIH OTKRIO KAKO DA ŽIVITE 100 GODINA: Jednu stvar morate da promenite ODMAH:

04:32

DEDA MILOVAN KOJI JE DIGAO ČEDU IZ MRTVIH OTKRIO KAKO DA ŽIVITE 100 GODINA: Jednu stvar morate da promenite ODMAH

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.