ASTROLOGIJA GRČKIH BOGOVA OTKRIVA KO ĆE PLIVATI U NOVCU OVE JESENI: Darovi će PADATI SA NEBA za 4 ZNAKA ZODIJAKA
Grčka Boginja, Foto: pbc / Mavrixphoto / Profimedia

astro bogova

ASTROLOGIJA GRČKIH BOGOVA OTKRIVA KO ĆE PLIVATI U NOVCU OVE JESENI: Darovi će PADATI SA NEBA za 4 ZNAKA ZODIJAKA

Ako ste se pitali kada će konačno da vam krene, evo šta ima da kaže grčka astrologija

Objavljeno: 12:30h

Astrologija je bila jedna od najznačajnijih aspekata života antičkih Grka. Helenistička astrologija se dobrim delom oslanjala na egipatsku hramsku kulturu, posebno na verovanje da se duša može uzdići do zvezda. Helenistički astrolozi poseban akcenat su stavljali na finasije i sticanje bogatstva, pa su ih slušali svi oni željni uspeha i bogatstva.

U staroj Grčkoj imali su 12 znakova Zodijaka koji su nosili imena božanstava iz grčke mitologije, a koji su po osobinama bili veoma slični oznakama savremenog horoskopa.

Evo koja četiri znaka mogu da očekuju berićetan početak jeseni i pun novčanik u septembru 2023. ali i velike preokrete na ljubavnom planu.

Manekenka
foto: pbc / Mavrixphoto / Profimedia

Ovan - Ares

Ares (Mars u rimskoj mitologiji) je grčki bog rata. On je najstariji sin Zevsa i Here, vatrenog i neukroćenog temperamenta. Slično Aresu i pripadnici znaka Ovna su pod direktnim uticajem Marsa, predvodnici po rođenju i sposbni za najveća dela. Septembar donosi novu energiju, za vas pozitivnu u svakom smislu. U septembru ćete biti fokusirani na posao i zaradu. "Ginućete" na poslu, ali će to biti izdašno nagrađeno. Kada je u pitanju ljubav i partnerski odnosi, do 15. septembra kada se završava retrogradni ciklus Merkura pametnije da ne ulazite u rasprave posebno u isterivanje pravde onoga što vas tišti iz prošlosti. Drugi deo septembra će biti mnogo bolji, pa iskoristite ga za stabilizaciju odnosa.

Zdravlje je dobro, samo se pripazite virusnih infekcija.

Blizanci - Hermes

Hermes (poznat kao Merkur u rimskoj mitologiji) je Zevsov sin, glasnik bogova, zaštitnik putnika, pastira, pa čak i lopova. Rođeni u znaku Blizanaca do polovine septembra neće znati gde je levo, a gde desno zbog retrogradnog kretanja Merkura. Ovo se jedino ne odnosi na one pripadnike znaova koji u natalu imaju postavljenog retro Merkura, jer će oni procvetati i sve će im ići od ruke. Druga polovina septembra za sve biće jedan od najuspešnijih perioda u godini u svakom smislu. Zvezde su vam nakolonjene i čega god da se latite to će se dobro završiti po vas. U ljubavi vas očekuju preokreti kakve niste mogli ni da sanjate.

Zdravlje je odlično.

Manekenka
foto: pbc / Mavrixphoto / Profimedia

Lav - Apolon

Apolon je jedan od omiljenih Zevsovih sinova, iscelitelj i gatar, pokrovitelj umetnika i zaštitnik rođenih u astrološkom znaku Lava. Posle svih uspona i padova kroz koje ste prošli, došlo je vreme da se opustite i uživate u plodovima svog rada i punom novčaniku. Venera je ovog leta dugo ostala u vašem znaku donoseći vam lepe vesti kako na polju finansija tako i ljubavi. Kad 4. septembra Venera krene direktnim hodom mnogi Lavovi će uozbiljiti svoju vezu i raditi na proširenju porodice. Uživate u naklonosti zvezda i iskoristite ovaj sjajan momenat za ispunjenje snova.

Zdravlje vam je solidno, samo nađite način da kanališete stres.

Vaga - Afrodita

Afrodita kojoj u rimskoj mitologiji odgovara Venera, je rođena iz morske pene, a boginja je ljubavi i lepote. Rođeni u ovom znaku treba da se raduju jer će u septembru imati razloge za to. Predstoji vam ostvarenje želja, obnova starog prijateljstva i rasplamsavanje strasti i emocija. Finansije su jako dobre, a imaćete priliku i za dodatnu zaradu ili ponudu za promenu posla koja se ne odbija. Budite aktivni, druželjubivi i iskoristite darove neba koji vam stižu u septembru.

Zdravlje vam je nikad bolje, a energija na vrhuncu.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.