UZ OVAJ TRIK SPREMIĆETE NAJBOLJA PRŽENA JAJA IKAD: Najjeftinija NAMIRNICA može da bude GURMANSKI specijalitet
Foto: Printscreen/TikTok/ketowithmacey

probajte

UZ OVAJ TRIK SPREMIĆETE NAJBOLJA PRŽENA JAJA IKAD: Najjeftinija NAMIRNICA može da bude GURMANSKI specijalitet

Ako vam se jaje zalepi za tiganj, bude preprženo ili premalo prženo, evo jednog trika za savršeno pržena jaja

Objavljeno:

Jaja su jeftina, uvek dostupna i dobar izvor proteina, a takođe se jako lako spremaju. Uz ostale namirnice možete da napravite izbalansiran obrok i tako unesete više nutrijenata.

Na primer, jedna studija pokazuje da ukoliko dodate u salatu jedno jaje, uspećete da unesete više vitamina E koji se nalazi u salati. Jaja uglavnom jedemo za doručak, a mogu da se pripreme na milion načina. Neki najviše vole kuvana, neki jedu omlet ili kajganu, a neki poširana ili na oko. Kakva god jaja da volite postoji jedan trik koji će vam pomoći da ona uvek ispadnu savršeno ukusna.

Omlet, Jaja
foto: Printscreen/Youtube/ Najbolji domaći recepti

Sve što treba da uradite jeste da isključite šporet tik pre nego što će biti gotova. Kako god da ih spremate ugasite šporet nekoliko minuta pre nego što će jaja biti spremna. Ali, ne sklanjajte ih sa šporeta, jer će ostatak toplote dovršiti termičku obradu.

OD ŠIPURKA KUVAMO DŽEM, A OVAJ BANAĆANIN GA IZVOZI ZA LEK: Uložio 1500 evra po hektaru, posle samo 4 godine sve mu se isplatilo:

02:42

OD ŠIPURKA KUVAMO DŽEM, A OVAJ BANAĆANIN GA IZVOZI ZA LEK: Uložio 1500 evra po hektaru, posle samo 4 godine sve mu se isplatilo

(Espreso/ Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.