LJUBAVNA PRIČA SIROMAŠNIH STARACA SA PIJACE RASPLAKALA JE SRBIJU: Ona nije mogla da ZATRUDNI, a on je uradio OVO
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tiktok/cara_1995

ZANIMLJIVO

LJUBAVNA PRIČA SIROMAŠNIH STARACA SA PIJACE RASPLAKALA JE SRBIJU: Ona nije mogla da ZATRUDNI, a on je uradio OVO

Ova ljubavna priča rasplakala je ceo svet

Objavljeno: 20:16h

Mnogi će danas prokomentarisati kako ne veruju da ljubav "za sva vremena" postoji i da je sve manje onih koji zajedno dočekaju duboku starost. Iako će pronaći milion razloga da vas uvere u to, činjenica je da među nama ima pozitivnih primera koji to demantuju i koji pokazuju kako ljubav može da traje i odoli mnogim iskušenjima.

Priča koja je mnoge naterala na suze dolazi iz daleke Azije, gde koreanski bračni par prodaje mango na ulici i svojim primerom pokazuje kako i u nemaštini ljubav opstaje kada je prava. Dok je padala kiša ovi vremešni ljudi sede ispod jednog kišobrana sa stolom na kojem je bio poređan mango strpljivo iščekujući mušterije da zarade koji dolar.

Deda i baka svakodnevno prodaju mango na ulici kako bi se prehranili

Pošto je autor TikTok sadržaja prišao starcu i upitao ga koliko prodaje mango, ljubazni i raspoloženi čovek je odgovorio da je pola kilograma ovog egzotičnog voća dolar, na šta mu je Tiktoker odgovorio da želi da kupi 20 kilograma. Ipak, Tiktoker se nije zadržao samo na raspitivanju za voće već mu je pažnju privukla jedna scena, budući da je čoveku za konopac i ruku bila vezana žena.

@cara_1995 The husband who sells mangoes to take care of his mentally disabled wife is admirable #fyp #foryou #kindnessworks #oldpeople #helppeople ♬ original sound - Kindness work

- Moja supruga nije dobrog mentalnog zdravlja. Moram da je vežem konopcem kako ne bi mogla da ide okolo. Svaki put kada ne obratim pažnju ona se izgubi na ulici što može biti opasno - otkrio je deda u priči.

Dok su nastavili razgovor, žena je ustala kako bi jednim mangom počastila njihovog posetioca, rekavši mu da je pojede, što je njega prijatno iznenadilo. Deda je u priči otkrio da njih dvoje nemaju dece.

- Nemamo dece. Bez dece, dvoje se oslanjaju jedan na drugoga. Moja žena je onesposobljena od rođenja tako da ne može imati dece. U redu je nemati dece. Oženio sam je jer je volim - nastavlja priču starac.

U potresnoj ispovesti svojoj mušteriji on je rekao da nikada nije postao umoran brinući o njoj i da se oseća srećno kada to može da čini.

Možemo li naći pravu ljubav? Ko plače sa mnom? Definicija ljubavi.

- Tako slatko i bolno istovremeno.

- Prava ljubav zaista postoji.

- Molim vas pomozite im.

- Plačem.- bili su neki od komentara.

Mnogi su priznali kako ovaj snimak vraća veru u ljubav i da je čist primer ljudske neiskvarenosti i dobrote. Tiktoker je pitao starca da li kod kuće ima još ovog voća jer želi da kupi veću količinu, što je deku obradovalo priznavši kako je srećan jer će imati novac da svojoj ženi kupi ukusnu hranu. Pošto se sa njim dogovorio da će ponovo navratii kod njih kući kako bi obavio trgovinu, žena se Tiktokeru ljubazno zahvalila što je uprkos njenoj bolesti bilo prijatno iznenađenje za njega.

Bonus video: KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

00:54

KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.