PRETHODNIH 5 DANA SE ZEMLJA TRESE ZBOG OVE PLANETE: Evo šta vas JOŠ OČEKUJE do 14. septembra - NIJE DOBRO
Foto: Profimedia

astro planete

PRETHODNIH 5 DANA SE ZEMLJA TRESE ZBOG OVE PLANETE: Evo šta vas JOŠ OČEKUJE do 14. septembra - NIJE DOBRO

Svi smo za 5 dana osetili ovu planeteu kako nas drma, a evpo šta nas još očekuje

Objavljeno:

Da li već osećate tu energiju u vazduhu? Ne, to nisu rani znaci jeseni – to je retrogradni Merkur, koji se vratio da izazove pustoš na poljima putovanja, tehnologije i komunikacije. Ako se već osećate umorno i dezorijentisano - kao da jednostavno niste svoji - postoji velika šansa da za to krivite retrogradni Merkur.

Planeta će biti retrogradna od 23. avgusta do 14. septembra, pa ako vam se čini da vam ništa ne ide od ruke, sada znate da su planete krive za to. Iako će neki horoskopski znakovi osetiti njegove efekte više od drugih, kosmički događaj će uticati na svaki znak na neki način.

Pošto je Merkur planeta povezana sa porukama, komunikacijom i putovanjima, retrogradni Merkur često najviše ometa ove stvari. Međutim, svaki znak će osetiti efekte retrogradnosti u određenom aspektu svog života, kao što su posao, odnosi, porodica i dom. Aspekt koji utiče na vas zavisi od toga u kojoj će kući planeta biti retrogradna u vašoj natalnoj karti.

Saturn, Planeta, Svemir
foto: Profimedia

Tokom ovog perioda možete se osećati potpuno van kontrole, ali ako znate šta možete da očekujete, možete se suočiti sa zloglasnim kosmičkim događajem i, nadamo se, izaći iz njega (relativno) nepovređeni.

U galeriji vam otkrivamo kako će predstojeća retrogradnost uticati na vaš znak, tako da možete da se pripremite za izazove koji su pred vama.

Ovan

Retro Merkur će najviše uticati na vašu šestu kuću zdravlja i dnevne rutine, tako da ćete možda osetiti potrebu da preispitate svoj raspored i izvršite prilagođavanja kako biste podržali svoje zdravlje i osećali se energičnije i bolje.

Bik

Ne plašite se da pustite svoju kreativnu energiju da teče, dragi Bikovi. Prema astrolozima ovaj retrogradni period biće „prelepo vreme za vas da udvostručite svoje kreativne projekte“, što znači da je sada vreme da se vratite na projekat koji nikada niste završili. Ali nemojte se previše baviti svojim kreativnim poduhvatima, jer astrolog upozorava da ćete zbog toga možda zaboraviti na druge odgovornosti.

Blizanci

Ova retrogradnost neće biti laka za vas, Blizanci, posebno ako preuređujete svoju kuću ili završavate „uradi sam“ projekat. To je zato što će kosmički događaj naglasiti pitanja doma i porodice, ali ne zaboravite da svoju energiju usmerite i na sebe. Prema astrolozima ovo vreme ćete želeti da iskoristite da ponovo procenite svoj „unutrašnji svet“ i „pozabavite se onim što je skriveno“ da biste stekli drugačiju perspektivu.

Rak

Rakovi će tokom ovog perioda biti u kontaktu sa svojom nostalgičnom stranom – ali to i nije neka nova vest. Prema astrolozima postoji šansa da će vaš odnos sa braćom i sestrama biti pogođen, osetićete potrebu da ponovo procenite svoj komšiluk ili ćete se prisećati bivšeg doma. „Mogli biste takođe ponovo procenjivati svoju zajednicu, uključujući krug prijatelja“, kaže astrolog.

Lav

„Ako vas je sezona [Lava] ostavila da se osećate introspektivno i introvertno, direktno stacioniranje Venere će vam pružiti energetski podsticaj“, kaže astrolog. Sa ovom novopronađenom energijom, možete ponovo da preispitate svoje vrednosti, priuštite sebi brigu o sebi i dozvolite da vas radoznalost vodi da „formirate nove veze ili istražite neotkrivena mesta u vašem komšiluku“.

Devica

Retrogradni Merkur će se desiti u vašem znaku, što znači da će narednih nekoliko nedelja biti teške, drage Device. Ali neće biti sve loše, jer kosmički događaj će takođe inspirisati novo poglavlje – ono koje verovatno uključuje „nov odnos sa samim sobom ili lični, autentični rebrending“. Taman na vreme za jesen!

Merkur, Planeta, Svemir, Kosmos, Astronomija, Astrologija, Retrogradni Merkur
foto: Profimedia

Vaga

Pripremite se da duboko zaronite u svoju psihu, Vage. Pošto retrogradni Merkur prolazi kroz vaše 12. polje, ovo može da inspiriše vazdušni znak da istražuje svoja „podsvesna uverenja“ i podstakne skrivena osećanja da izađu na površinu. Pošto će i Mars biti u vašem znaku, možda ćete osetiti potrebu da pokažete svoja „skrivena osećanja“, ali pazite na koji način to radite.

Škorpija

Spremite se da preispitate svoja prijateljstva, Škorpije, jer će ova retrogradnost sigurno uticati na vašu kuću projateljstva i druženja. „Verovatno ćete istražiti koliko ulažete u svoja prijateljstva, koliko dajete a koliko dobijate. Ovo je sjajan trenutak da proširite svoje vidike i preuzmete rizik u pravcu nove aktivnosti koja vas zove.

Strelac

Iako se retrogradni Merkur obično povezuje sa lošom srećom, ovaj događaj može doneti dobre stvari za vašu karijeru. „Ovo može biti vreme intenzivnog fokusiranja na vaš rad i revizije profesionalnih ciljeva. Mogli biste se ponovo povezati sa kontaktima iz prošlosti."

Jarac

Nemojte se iznenaditi ako se ova retrogradnost udvostruči kao sezona povratka u školu za vas, dragi Jarčevi, jer astrolozi kaži da ćete verovatno „uložiti svoju energiju u kurs ili istražiti svoje mogućnosti za obrazovanje“.

Vodolija

Ne samo da su Vodolije „na ivici velike lične promene“, već će se verovatno naći ili biti umešani u pravnu stvar ili će ponovo procenjivati svoje investicije. Ovi aspekti takođe mogu uticati na „procenu“ partnera sa kojima su dugo u vezi ili braku.

Ribe

„Ljubav i veze su u vazduhu“ tokom ovog retrogradnog perioda, drage Ribe. Prema astrolozima može doći do ponovnog povezivanja sa vašim bivšim partnerom. Takođe možete „preispitati ulaganja“ kako poslovna tako i romantična.

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA:

10:17

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.