HOROSKOP ZA 28. AVGUST! Ovi znakovi POSEBNU PAŽNJU da obrate na ZDRAVLJE: Rak plen za laku zabavu, OPREZNO
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

najnovije

HOROSKOP ZA 28. AVGUST! Ovi znakovi POSEBNU PAŽNJU da obrate na ZDRAVLJE: Rak plen za laku zabavu, OPREZNO

Pogledajte današnji horoskop

Objavljeno:

Ovo je horoskop za 28.8.2023.godine.

Ovan

POSAO: Niste morali mnogo toga da rešavate u periodu iza sebe koliko ćete morati neke detalje da sredite na svom poslovnom planu u narednom periodu.

LJUBAV: Ukapirali ste da se pojedini detalji vašeg emotivnog života ne odvijaju onako kako biste vi to želeli. Bićete skloni velikoj promeni.

ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

Bik

POSAO: Pokazujete veću zainteresovanost za nešto više pažnje na svom finansijskom segmentu, jer smatrate da vredite mnogo više. Pokazaćete i veću poslovnu prisutnost.

LJUBAV: Volite jednu Škorpiju i ovaj put možete da očekujete nešto posebno u tom smislu. Nije loša ideja da planirate zajednički izlazak.

ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

Blizanci

POSAO: Polje inostranstva vam se solidno otvara ovaj put i vi nemate nameru da se povinujete trenutnim aspektima sve dok ne budete sigurni u ishod svojih poslovnih mogućnosti.

LJUBAV: Niste očajni i želite da pomognete svom partneru jer uviđate mnogo lošije aspekte na trenutak koji vam se otvara pred očima. Neko će to umeti da ceni u svakom slučaju.

ZDRAVLJE: Nemate veći zdravstveni problem, danas.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

POSAO: Ušli ste u jako dobar poslovni aranžman i želite mnogo više pa se očekuju i odlični poslovni rezultati.

LJUBAV: Uviđate da ste nekome odlična solucija za laku zabavu. Sami ćete odlučiti da li je to vaš cilj na emotivnom planu.

ZDRAVLJE: Psiha vam je u redu.

Lav

POSAO: Očekujete veću novčanu ponudu nego inače. Morate da budete strpljivi kada je isplata u pitanju. Neko vam može napraviti mali problem, ovaj put.

LJUBAV: Očekivanja od jedne Device mogu da vam se otvore nova vrata. Osećate da se nešto posebno može desiti u periodu pred nama.

ZDRAVLJE: Tenzije koje ste imali su prolaznog karaktera.

Devica

POSAO: Pokazujete veliku zainteresovanost za nešto više na svom poslovnom planu. Ne otežavajte trenutnu situaciju u kojoj se ne snalazite, jer se prepreke neće same od sebe otkloniti.

LJUBAV: Niste navikli na loše prognoze koliko se pokazuje doza nezainteresovanosti za ono što bude vaš zadatak kada su u pitanju emocije jedne Ribe.

ZDRAVLJE: Niste navikli na loše prognoze koliko se pokazuje doza nezainteresovanosti za ono što bude vaš zadatak kada su u pitanju emocije jedne Ribe.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

(Espreso/Zaječar.online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.