OVA SALATA SE JEDE ISKLJUČIVO KADA SU VELIKE VRELINE: Uz nju vam KLIMA NI NE TREBA, rashlađuje bolje od IJEDNE
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

probajte

OVA SALATA SE JEDE ISKLJUČIVO KADA SU VELIKE VRELINE: Uz nju vam KLIMA NI NE TREBA, rashlađuje bolje od IJEDNE

Takva je i salata sa šunkom i kačkavaljem, čiji vam recept predstavljamo

Objavljeno:

U vrelim danima posebno nam prijaju obroci koji nas neće mnogo zagrejati dok ih spremamo, a koji će nas posebno rashladiti dok ih jedemo.

Takva je i salata sa šunkom i kačkavaljem, čiji vam recept predstavljamo.

Sastojci:

500 g barenog ili konzerviranog kukuruza

1 čaša pavlake

50 g majoneza

200 g šunke

200 g rendanog kačkavalja

biber

so

peršun

Priprema:

Kukuruz
foto: Printscreen/Youtube/ just.katebake

Skuvajte kukuruz i ocedite ga ili samo ocedite kukuruz iz konzerve.

U veću posudu smestite kukuruz i dodajte mu rendani kačkavalj, šunku isecjanu na kockice, majonez u pavlaku.

Sve začinite, pospite seckanim listovima svežeg peršuna i promešajte.

Salatu služite hladnu, samu ili kao prilog ut glavno jelo.

02:07

KRALJICA NOVOGODIŠNJE TRPEZE: Kako da vam ruska salata uvek ispadne vrhunski (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.