U OVIM ZEMLJAMA ŽIVE MUŠKARCI SA NAJVEĆOM DUŽINOM PENISA: Morate da vidite na KOM MESTU se nalazi SRBIJA, nije loše
Ilustracija, Foto: Profimedia

muškarci će odlepiti

U OVIM ZEMLJAMA ŽIVE MUŠKARCI SA NAJVEĆOM DUŽINOM PENISA: Morate da vidite na KOM MESTU se nalazi SRBIJA, nije loše

Srbija se našla na zavidnom mestu na ovoj listi

Objavljeno:

Istraživači s From Marsa objavili su prosečne veličine penisa na globalnom nivou i pokazali dase veličine penisa upoređuju s prosečnom visinom muškaraca. Prema njihovoj web stranici, muškarci iz Ekvadora imaju najveću prosečnu veličinu penisa, s dužinom u erekciji od 17 centimetara ili 10,5% njihove prosečne visine.

Mnoge afričke zemlje našle su se među prvih deset, s Kamerunom i Sudanom među prvih pet, piše Beat.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nemački istraživači analizirali su više od 40 nedavnih studija koje su sprovedene nad hiljadama različitih muškaraca. Tim je izvukao podatke o prosečnoj veličini penisa iz skoro 90 različitih zemalja, prenosi Dejli Mejl. Kad god je bilo moguće, ispitivači su izbegavali da koriste studije u kojima su muškarci sami prijavljivali veličinu penisa.

SAD i Ujedinjeno Kraljevstvo nisu ušli ni među prvih 50. Dok je Amerika zauzela 60. mesto s muškarcima koji imaju prosečnu dužinu od 13,5 cm, Britanija je na 68. mestu, s veličinom penisa od 13,1 cm. Od prvih 20 zemalja, polovina je bila u Africi, dok su tri bile u Južnoj Americi, Severnoj Americi i Evropi. Samo jedna od najvećih nacija po dužini penisa bila je Azija, a reč je o Gruziji. Evropske zemlje u kojima je izmeren najduži muški ponos su Holandija, koja je zauzela deveto mesto na listi s prosečnom dužinom od 15,84 cm, Francuska je na 11. s prosečnom dužinom od 15,74 cm, i Italija na 19. s prosečnom dužinom od 15,24 cm.

Penis
foto: Profimedia

Istraživači koji stoje iza liste rekli su da su se mučili da pronađu vezu između dužine penisa i visinom, ali su otkrili da zemlje s višim stopama gojaznosti obično imaju manje penise. Mađari su na 29. mestu po veličini penisa s 14,98 cm, Srbija se našla na 33. mestu s prosečnom veličinom penisa od 14,85 centimetara, Hrvatska je završila na 35. mestu s veličinom od 14,75 cm, Albanija na 47. i Severna Makedonija na 50. mestu.

Istraživači su takođe analizirali prosečnu visinu muškarca po zemlji i utvrdili da ne postoji veza između visine i veličine penisa. Lekari su rekli da dužinu penisa pre svega određuju genetski faktori, a ne način života. Neka istraživanja su otkrila da žene preferiraju muškarce s većim penisom za seks na jednu noć, ali da za životnog seksualnog partnera više vole muškarce s manjim penisom, prenosi Večernji list.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.