OVE RASE PASA IMAJU NAJVEĆE SRCE, ČAK I OD LJUDI: Po veličini su najmanji, ali im je KARAKTER...
Pas, Foto: Aleksa Petrović

paŽnja

OVE RASE PASA IMAJU NAJVEĆE SRCE, ČAK I OD LJUDI: Po veličini su najmanji, ali im je KARAKTER...

Upoznajmo nekoliko odabranih najmanjih rasa pasa koje se ističu svojim izuzetnim karakterom

Objavljeno:

Ove najmanje rase pasa pokazuju da veličina ne znači ništa kada je reč o snazi karaktera i izuzetnom odnosu sa ljudima

U svetu pasa, veličina često ne određuje snagu karaktera. Najmanje rase pasa, sa svojom slatkom i kompaktnom pojavom, često kriju ogromna srca i izuzetne osobine. Ovi psi su svedočanstvo da se veličina ne meri samo fizički, već i duhovno. Upoznajmo nekoliko odabranih najmanjih rasa pasa koje se ističu svojim izuzetnim karakterom.

Čivava

Čivava, najmanja rasa pasa na svetu, nosi veliko srce u svom minijaturnom telu. Poznati po svojoj odanosti prema vlasnicima, ovi psi često postaju pravi pratioci koji nisu svesni svoje male veličine. Čivave su hrabre i samopouzdane ličnosti, spremne da zaštite svoje vlasnike bez obzira na sve.

Pomeranac

Pomeranac
foto: Facebook printscreen / Boo

Ovi pufnasti, malecki psi donose sa sobom divljenja vrednu energiju i veselje. Iako su poznati po svojim bogatim krznenim kaputima, njihov karakter je ono što zaista blista. Pomeranci su pametni, veseli i društveni, često postaju centar pažnje gde god se pojave.

Mops

Mops je simpatičan i odan pratilac koji se ističe svojim smešnim izrazom lica. Njihova prisutnost u domaćinstvu donosi mnogo smeha i radosti. Mopsi su nežni i vesele prirode, što ih čini sjajnim saputnicima za sve uzraste.

Jorkširski terijer

Ovaj minijaturni terijer sa svetlim očima i svilenkastom dlakom ima izražen karakter. Iako su male veličine, oni su hrabri i odani psi koji se često ponašaju kao da su mnogo veći. Njihova živahnost i inteligencija čine ih vrsnim pratiocima.

Francuski buldog

Buldog, Američki buldog
foto: Profimedia

Iako po veličini pripadaju manjim rasama, francuski buldozi su pravi zalogajčići ljubavi. Ovi psi su poznati po svojoj umiljatosti i prisnosti prema ljudima. Vesele naravi i jednostavno neodoljivi, oni su savršeni saputnici za svakodnevne avanture.

Pekinezer

Pekinezer, je pas snažnog karaktera upakovanog u malenom telu. Ovi psi su često poznati po svojoj nezavisnosti i dostojanstvenosti. Oni su duboko privrženi svojim vlasnicima, ali i sačuvaće svoju originalnu, kraljevsku crtu.

00:09

Pas u kolima u Zemunu

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.