HOROSKOP ZA NEDELJU 20. AVGUST: Lav TREBA da iskoristi dan za posao, Vaga može da ODAHNE, A VI?
Horoskop, Foto: Profimedia

horoskop

HOROSKOP ZA NEDELJU 20. AVGUST: Lav TREBA da iskoristi dan za posao, Vaga može da ODAHNE, A VI?

Dnevni horoskop za 20. avgust

Objavljeno:

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene 20. avgusta.

Ovan

Za vas je ovaj dan veoma bitan zato što ćete mnoge stvari pokrenuti i završiti na vreme posebno kada su u pitanju porodične aktivnosti. Povežite malo više računa o sebi i svom zdravlju posebno kada je u pitanju spavanje.

Bik

Sam početak dana puno obećava jer ćete biti veoma raspoloženi posebno posle razgovora sa partnerom. Čuvajte tu dobru energiju tokom celog dana i odmarajte što više.

Blizanci

Imaćete veoma buran razgovor u krugu porodice a povod su finansije. Probajte da se isključite i sve ono ne treba da vas ne dira naročito kada su u pitanju odnosi sa ostalim članovima porodice. Mogući problemi sa kičmom.

Rak

U narednih nekoliko dana bićete veoma pod jakim uticajem osobe u znaku Lava koja vam se udvara već neko vreme. Probajte da razgovarate sa tom osobom možda ćete čuti i neke zanimljive predloge.

Lav

U narednom periodu bićete u prilici da se posvetite poslovno mnogo više stvarima koje ste nekada voleli da radite. Ovo je dobar dan da probate da se dogovorite sa partnerom oko vaših poslovnih aktivnosti.

Devica

Horoskop
Horoskopfoto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Suština vašeg odnosa sa partnerom je veoma neizvesna jer već neko vreme nemate prave odnose i prave razgovore. Partner previše vremena provodi okrenut poslu i njegovim prijateljima a vama to itekako smeta.

Vaga

Situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući materijalnim aspektima koji postaju sve bolji i bolji. Mlađi član porodice vas opterećuje svojim problemima i naučite da kažete ne.

Škorpija

U narednom periodu bićete veoma opterećeni poslovnom situacijom koja nikako da se sredi. Naučite da sagledate stvari mnogo dublje i mnogo analiticnije a da ipak verujete mnogo više svom instiktu.

Strelac

Tokom dana probajte da što više odmarate i da se što manje povezujete sa ljudima i da vas dotiču njihovi problemi. Obratite pažnju i na moguće probleme sa grlom jer je imunitet već neko vreme veoma problematičan.

Jarac

Tokom dana imaćete nekoliko zanimljivih susreta i razgovora sa prijateljima ili sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Probajte da određene stvari dobro sagledate posebno kada su u pitanju odnosi sa ljudima iz neposredne poslovne okolina.

Vodolija

Do kraja dana obratite pažnju na osobu koja vas uporno već neko vreme posmatra i pokušava da dođe do vas. Mogu biti u pitanju jake emocije od strane te osobe ali vama to se ne dopada.

Ribe

U ovom periodu bićete veoma okrenuti poslovnoj situaciji koju je potrebno srediti. Naučite da se suzdržavate kada su pitanju komentari u krugu porodice jer je moguće da ćete ući u raspravu bez smisla.

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.