DEDA MILE OTKRIO NAJBOLJI RECEPT ZA ČORBASTI PASULJ: Uz njegov TRIK svako ZRNO će se RASKUVATI, domaćice PIŠITE OVO
Mešanje pasulja, Foto: Printscreen/Youtube/ Deda Miletova Kuhinja

nešto drugačije

DEDA MILE OTKRIO NAJBOLJI RECEPT ZA ČORBASTI PASULJ: Uz njegov TRIK svako ZRNO će se RASKUVATI, domaćice PIŠITE OVO

Deda Mile otkrio trik za kuvanje pasulja

Objavljeno:

Pasulj obavezno potopite u hladnu vodu veče pre pripreme ručka.

Sastojci:

300gr domaće dimljene kobasice

2 glavice crnog luka

2 čena belog luka

2 šargarepe

Pasulj
foto: Printscreen/Youtube/ Deda Miletova Kuhinja

200ml mlevenog paradajza

500gr pasulja

So, Biber, lovorov list

Zaprška:

Ulje

Pasulj
foto: Printscreen/Youtube/ Deda Miletova Kuhinja

Brašno

Začinska slatka paprika

Priprema: Pasulj koji se natapao u vodi tokom noći procedite i stavite u duboku šerpu. U šerpu odmah naseckajte kobasice, luk, dodajte paradajz, šargarepu, začine i beli luk. Nalijte vodom da ogrezne i kuvajte ga oko dva sata. Napravite zapršku, zapržite i uživajte!

Bonus video:

01:50

MIRKA VASILJEVIĆ PRAVILA PASULJ, SARMU I PUNJENE PAPRIKE USRED FRANCUSKE! Tradicionalna kuhinja, OVO je zlatno pravilo u kući! [unpublished]

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.