DADILJA U KRALJEVSKOJ PORODICI NIKAKO NE SME DA IZGOVARA OVU REČ PRED DECOM: Mnogima je ČUDNO, ali ona to POŠTUJE
Kraljevksa porodica, Foto: Profimedia

SAZNAJTE

DADILJA U KRALJEVSKOJ PORODICI NIKAKO NE SME DA IZGOVARA OVU REČ PRED DECOM: Mnogima je ČUDNO, ali ona to POŠTUJE

Kraljevska dadilja na obuci naučila koju reč ne sme da izgovara pred decom niti dok im se obraća.

Objavljeno:

Kraljevska porodica poštuje mnogobrojne protokle koji se široj javnosti mogu činiti pomalo smešnim. Takođe, oni imaju posebna pravila kada su u pitanju dadilje jer one mogu da utiču na detetov um i ponašanje, stoga je logično da postoji spisak kojih se dadilja u kraljevskoj porodici mora pridržavati, prenosi "Miror".

Dadilja dece Kejt Midlton i princa Vilijama, Marija Boralo školovala se u prestižnoj školi, a zaposlila se kod njih kada je njihov sin imao samo nekoliko meseci. Između ostalog je naučila da nikada deci ne sme reći reč "deca" već im se mora obraćati imenom.

Kejt Midlton, Princ Luj
foto: Printscreen/Instagram/ The Royal Family Channel

- Reč dete je zabranjena. To je znak poštovanja prema deci kao pojedincima - rekla je Luis Heren, autorka o kraljevskoj porodici i dodala da se samo u određenim slučajevima dadilje mogu tako obratiti deci.

Dadilja izgleda malo zastrašujuće u strogoj, poslovnoj uniformi ali je bitno da je deca vole. Takođe, otkrivena su neka pravila koja deca moraju da poštuju. Ona idu na spavanje u 19 h, a svaki dan uvode se neka nova jela i ukusi. Isto, vreme za igru uvek mora biti napolju, a ne unutra.

01:16

KRALJ MILUTIN JE DAVAO KILO ZLATA IZ NAŠIH RUDNIKA ZA KILO FARBE Kastratović: Sada sva prirodna bogastva poseduju NATO agresivci

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.